Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vectra A C20xe 150++

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vectra A C20xe 150++

Salut sunt Catalin .Acum 2 ani si jumatate am primit in 'grija" fosta masina a familiei o vectra a 1.8 90 cp.....Am inceput usor cu o suspensie completa -40 de la Tatechnix de care sunt foarte multumit ,a urmat schimbarea jantelor de la 185,65,14 am trecut la roti pe 15" 205.50.15.....Masina consuma mult si nici nu eram multumit cum trage masina a primit un motor de calibra de 150CP.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	03122011054.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	197,1 KB 
ID:	50552 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	03122011051.jpg 
Mărime:	178,5 KB 
ID:	50553 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	03122011048.jpg 
Mărime:	109,6 KB 
ID:	50551

Frumos.
    Speram se ne dai mai multe detalii despre ea.
    Si sa va purtati frumos unul cu celalalt!

Comentariu

Bine ai venit si pe forumul nostru.
      Mai exact ce consum are masina cu motorul asta de pe Calibra? eventual poti face si o comparatie cu fostul motor de 1.8.

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
        Bine ai venit si pe forumul nostru.
        Mai exact ce consum are masina cu motorul asta de pe Calibra? eventual poti face si o comparatie cu fostul motor de 1.8.
        Pai cu 1.8 imi lua 12 in oras si aveam un consum mediu de 9....cu motoru asta am undeva la 8.8-9.0 la suta...Masina a mai primit cate o "atentie"...
        A primit segmentii MAHLE si cuzinetii KOLBENSCHMIDT..si are 1000km ...
        Axe cu came CAT CAMS de 268 grade POWER CAP si soft custom de la V-MAXX...
        Fișiere atașate

Comentariu

Vad ca te axezi pe modificarea motorului, cam la cati CP estimezi ca ajungi?

Comentariu

Da masina a fost modificata mai mult pe parte de putere si stabilitate....eu sper la 170+ alti "colegii" cu aceeasi configuratie au scos intre 170 si 188 cp...cam aici se invarte puterea....masina mea mai are volanta usurata si o evacuare custom pe 60"

Comentariu

Interesanta masinuta... Este grea masina e bine ca ai umblat la motor... acum spor la lucru si pe partea exterioara...

Comentariu

Postat în original de S.catalin Vezi post
                Interesanta masinuta... Este grea masina e bine ca ai umblat la motor... acum spor la lucru si pe partea exterioara...
                Masina a participat la Drag racing Brasov...a fost prima mea participare la o legale am avut in grupa foarte multe masini ....eu am plecat de acasa cu masina pregatita de grupa Street ...si cand am ajuns acolo am vazut masinile din grupa Kadet C20XE golit,fiat 1.4t facut pick-up de vro 700 kg.....Am intampinat probleme a cedat simeringu de la vibrochen si uleiu curgea siroaie, am dat distributia jos l-am mai batut numai sa apuca sa ma dau toate masinile de la grupa mea se daduse de cate 3 ori si aveau timpi..si eu eram singuru fara timp..am dat un run si m-am calificat ,ma trimis acasa o Honda V-TEC de 160cp la baza am luat doar locu 5
                Fișiere atașate

Comentariu

Totusi este un loc foarte bun avand in vedere problemele care le-ai intampinat.
                  Si pentru prima data la o astfel de experienta nu este rau.
                  Data viitoare sunt sigur ca vei scoate un timp mult mai bun , dar sa nu neglijezi si greutatea masinii care nu este deloc satisfacatoare.
                  Metode ar fi de a scapa de kg in plus , dar trebuie sa te si folosesti de aceasta masina ca fiind de zi cu zi.
                  Oricum ai facut o treaba buna , ai avut curaj sa participi si acum sunt sigur ca ti-a intrat "microbul in vene ".
                  Intre timp te-as ruga sa ne scrii daca s-au mai efectuat modificari la masina si ce ai rezolvat cu simeringul buclucas.

Comentariu

Welocome Cata,vad ca merge treaba,da-i inainte ca ii dai bine
                    sigpic
                    TEL:0726322762
                    YMail!: d4n_pr0_c0n3ct3r_90@yahoo.com[/FONT][/COLOR][/SIZE]

Comentariu

Simeringu l-am inlocuit cu unul nou V. Reinz am dat baia jos si am inlaturat mizeria aia care se numea garnitura ..sunt foarte multumit de masina...Dar din pacate nu am timp sa merg cu ea. Masina este de vanzare cu 2400 euro..
                      Am cumparat de cv vreme 2 gume Yokohama advan av1-50 225/50/15 sa inlatur problema cu aderenta....daca nu se vinde urmeaza cutie scurta (am ce-a mai lunga cutie care se pune opel a4a 200+),banda termoizolanta,punte cu discuri pe spate,eliminat trapa+tot sistemu, si poate o capota de fibra...de o luna d zile m-am plimbat cu masina doar de 2 am scoso am lasat-o sa se incalzeasca am mers cativa km cu ea si am dus-o acasa)

Comentariu

Hehe am achizitionat o noua cutie f20 scurttt...maine ar trebui sa o pun pe masina

Comentariu

Deci nu ai vandut-o?

Comentariu

Nu am vandut-o si acum merge tare tare...e ceea ce imi doream cuplu si in treapta a4a...

Comentariu

Cata , dupa modificarile aduse s-a schimbat si consumul sau a ramas acelasi?

Comentariu

Procesare...
                              X