Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Examen auto

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Examen auto

Ce ziceti de noile modificari in ce priveste examenul auto?

Daca iei sala si pici traseul, nu mai esti nevoit sa mai dai sala inca odata, ci repeti doar traseul.

Conditia este insa sa se prezinte dovada efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene.
    Foliile Tuning Auto fac diferenta !

Asa mai merge,dar tot nu sunt OK.Era perfect daca ii copiau pe italieni,dar ca de obicei,la noi se bate campii aiurea
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Postat în original de Leykom Vezi post
      Ce ziceti de noile modificari in ce priveste examenul auto?

Daca iei sala si pici traseul, nu mai esti nevoit sa mai dai sala inca odata, ci repeti doar traseul.

Conditia este insa sa se prezinte dovada efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene.
      Ideea mi se pare foarte buna, dar ca sa nu ajungi in situatia asta mai bine te pregatesti temeinic inainte.

Comentariu

Stii tu... Nu intotdeauna depinde numai de tine... Cel putin, nu in Romania
        Foliile Tuning Auto fac diferenta !

Comentariu

au cotizat bine de la sindicatul scoliilor...tocmai le-au mai adaugat un profit frumusel in buzunar ...dupa parerea mea stiu persoane la care nu au contat nici 30 de ore in plus, nu trebuie sa te oblige nimeni sa faci ore de condus, trebuie sa te gandesti tu pt tine ce e bine, daca nu te crezi apt de condus si totusi te prezinti si printr-o minune te trece macar sa te duci singur(nu doresc la nimeni), dar in majoritatea cazurilor au de suferit cei din jur..... ar prinde bine mai multe campanii ale politiei in care sa se exemplifice riscurile, cauzele dar si metodele de prevenire

stiu cazuri "imi iau permisu, am cazanu, am mers cu 180km\h si a fost super tare, dar daca trebuia sa franez nu stiu ce faceam ca sunt duse si discurile si placutele dar nu am bani acuma" am ramas socat.....stiu ca asta e chestie de mentalitate si nu de scoala de soferi, ca toti se fac frate cu dracul pana trec lacul....

Comentariu

Procesare...
          X