Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
1.5 16v 88hp o am de 7 luni si am facut si eu cate ceva pe la ea cat am mi-a permis bugetu o sa pun niste poze daca aveti pareri de bine de rau nu conteaza fara suparare postati
Bine ai venit marine.
Daca tot ai deschis subiectul...baga si niste poze sa-ti vedem jucaria. d
Nu conteaza cum e...nu trebuie sa ai un supercar acum...poti sa ai si trabant,important e ca ai ceva.
Singura Mazda pe care am condus-o vreodata , a fost o 323 , hidramata si cu volan pe dreapta . Exceptand faptul ca e greu sa te adaptezi, ce m-a impresionat cel mai mult a fost cat de sprintena era masina. Hai sa vedem cum arata masinuta ta.
Daca nu ma insel cumva , modelul F este ala cu farurile escamotabile?
Singura Mazda pe care am condus-o vreodata , a fost o 323 , hidramata si cu volan pe dreapta . Exceptand faptul ca e greu sa te adaptezi, ce m-a impresionat cel mai mult a fost cat de sprintena era masina. Hai sa vedem cum arata masinuta ta.
Daca nu ma insel cumva , modelul F este ala cu farurile escamotabile?
mazda F nu este neaparat cu farurile escamotabile....este mazda 323 F model BA....cu farurile normale....cu motor de 1.5..si alte motorizari(nu are motorizare de 1.6)...si mazda 323 F model BG cu farurile escamotabile cu motor de 1.6 in sus si cu farurile normale....tot model BG cu motor de 1.3
Cufundați-vă în lumea captivantă a divertismentului de gambling cu cele mai bune case de pariuri din România chiar acum, alegând una dintre cele mai populare opțiuni de pe case de pariuri. Pe site veți găsi o varietate de pariuri și bonusuri care vă vor oferi o experiență și câștiguri de neuitat. Casele de pariuri garantează onestitatea și fiabilitatea fiecărui joc, precum și un confort maxim pentru pasionații de pariuri.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu