Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalniri membri forum Constanta

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Intr-adevar carosabilul se prezinta bine. Din pacate insa a intervenit ceva si nu pot sa mai vin. (Se pare ca cei 40% au fost mai puternici decat cei 60%).
    Va doresc distractie placuta! Sper sa devina un obicei ca sa pot participa la urmatoarea intalnire!

Comentariu

drumul constanta-eforie e uscat. am venit eu pe el acum cateva ore.

Comentariu

Gata s-a terminat intalnirea de pe sapt asta. Sper ca data viitoare sa fim mai mult de 7
        Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Da, gata si intalnirea pe saptamana asta, toata lumea de nota 10.
          Saptamana viitoare sper sa vina si btk, tzunny, CT84LEU.

Comentariu

Sorry ca am lipsit ! eram sigur ca ajung si am primit un telefon care mi-a schimbat planurile...
            Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

Da, frumos per total...grupul nostru a fost putin. lipseau jumate cu treburi
              @naiman : ce ai zis frate la semafor? ca ai zis de 3 ori si tot n am inteles..ceva cu decor sau mai stiu io ce
              sigpic

Comentariu

eu nu am apucat sa iau masina din service pana la ora aia...data viitoare vin si eu
                My Photos

Comentariu

Nu-i nimic, ne vedem saptamana viitoare, si sa speram ca va fi ceva mai cald afara....ca m-am saturat de vremea asta...nu suport sezonul asta.
                  Poate ne adunam cu toti inainte de intalnire undeva intr-o parcare si facem si niste poze.

Comentariu

suna bine si vom fi ceva masini ca si eu marti sper sa o scot din service

@Geo ziceam de decorul de pe geamuri......si de pe masina

Comentariu

Pai asta am inteles...da ce decor? care masina? ce geamuri?
                      sigpic

Comentariu

Stickere ma ... ce nu intelegi? omu zice ca te poti intalni si fara ,,parasolar".
                        sigpic

Comentariu

Nu ma de gainatzu de pe gemuri ca mau intrebat baietii fe e cu decoru asta strident
                          nui de stikere k nu ma impresioneaza pe mine stikerele

Comentariu

Sa mor de am vazut ceva am vazut masina din spate doar cand te ai dat la o parte in 4-5, am crezut ca faci dreapta acolo si nu m am uitat dupa ea...io am zis ca vrei sa ne dam, ca ti o luai, ca faceai stanga
                            sigpic

Comentariu

Da , intalnirea frumoasa , eu m-am simtit bine. Problema e ca daca pe viitor vom fi mai multi , nu vom avea loc la o masa.
                              P.S.- ati fugit toti miseleste de mine ! Nu v-ati gandit la un biet "mosulica" ca-i este frica sa conduca singurel in intuneric ?
                              sigpic

Comentariu

dap trebuie sa ne gandim la o locati unde incapem mai multi

Comentariu

Procesare...
                                X