Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalniri membri forum Constanta

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de Yrman Vezi post
    Am si eu o mare nedumerire. Ce legatura are zapada cu intalnirea? Masinile unora nu functioneaza daca ninge afara?
    Poate e viscol,zapada de 20cm...cine stie cate se pot schimba pana sambata, si nu toti au masini adaptate la conditiile meteo de afara...in caz ca va fi doamne fereste asa.

Comentariu

Microbuzu tati daca e zapada, eu oricum nu pot sa ies din curte
      sigpic

Comentariu

Si eu sunt din afara Constantei . Sa vina toata lumeaaaa, mai discutam una alta, o vrajeala , o chestie . cand vine caldura o sa ma priviti pe mine cum ma dau p-o roata printre pitzipoance in eforie nord etc etc etc =)) glumesc , evident .
        Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

Sa nu te auda stim noi cine, ca de dai printre pitipoace ca ai pus-o.

Comentariu

Off-topic anyone?
            sigpic

Comentariu

As vrea tare mult sa ajung sa ne cunoastem...insa in weekendul acesta nu pot deoarece ninge ca la nebuni aici la Bucuresti. Nu pot sa plec si din cauza unor probleme de ordin tehnic la masina. Nu, nu va inchipuiti ca mi-au cazut rotile insa nu e nici de mers cu ea. Trebuie sa surubaresc ceva si raman sa fac ce am de facut.
              Weekendul viitor vin 100%. Sper sa ne vedem atunci daca se va organiza o intalnire si atunci.

Numai bine!
              Chiptuning si Remapari DIMSPORT
              sigpic

Comentariu

Postat în original de Yrman Vezi post
                Am si eu o mare nedumerire. Ce legatura are zapada cu intalnirea? Masinile unora nu functioneaza daca ninge afara?
                Eu nu pot veni daca este zapada sau polei. Am cauciucuri de vara (profil V) si nu risc.

Comentariu

te culeg eu daca vrei tzunny

Comentariu

Postat în original de tzunny Vezi post
                    Eu nu pot veni daca este zapada sau polei. Am cauciucuri de vara (profil V) si nu risc.
                    Si eu la fel, daca e poate ne culege Pigoo din drum...
                    Vremea chiar e naspa afara, chiar nu ma asteptam in cateva zile s-a se schimbe asa mult, e naspa ca s-a format polei.

Comentariu

hai fratilor ca eu vin cu o corsa cu V de vara si sunt si imbatranite si tot ma bag sa merg
                      pai ori mai suntem soferi ori nu mai suntem maine cica o sa fie vreme mijto poimaine sar putea sa ninga ca oricum nu ne alearga nimeni pana la eforie nu te gandi tzunny ca o sa mergem cu 100 pana la eforie , batraneste cu 50-60 daca e vremea nashpa
                      Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Eu vin cu clio cu gume de vara " slickuri " nu ma grabeste nimeni , pot sa plec oricand important e sa ajung la 5 7 km in 2 ore nu am cum sa nu fac
                        Membru defect al Petrolhead!

Comentariu

pai da , mers ushor si nu trebuie fortata masina si merge si cu opinci
                          Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Eu am 3 km de sticla pana la drumu national si doar jumate cauciucuri de iarna da vin sigur maine
                            sigpic

Comentariu

Postat în original de tzunny Vezi post
                              Pai tot stam unul langa altul , te pot lua si eu , asta daca nu te-ai inteles deja cu cineva .
                              Hai ca nu mai este polei , e ceva mai mixat asa cu ceva zapada , se poate circula lejer . Mai ales ca iese si soarele asta frigid ....
                              sigpic

Comentariu

Hai ca se circula bine azi...asflatul e aproape uscat spre eforie, pana si eu o sa vin cu masina, deci e chiar ok acuma,vad ca fata de ieri a mai iesit soarele azi, e putin mai cald.

Comentariu

Procesare...
                                X