Postat în original de Yrman
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Intalniri membri forum Constanta
Adună
X
-
As vrea tare mult sa ajung sa ne cunoastem...insa in weekendul acesta nu pot deoarece ninge ca la nebuni aici la Bucuresti. Nu pot sa plec si din cauza unor probleme de ordin tehnic la masina. Nu, nu va inchipuiti ca mi-au cazut rotile insa nu e nici de mers cu ea. Trebuie sa surubaresc ceva si raman sa fac ce am de facut.
Weekendul viitor vin 100%. Sper sa ne vedem atunci daca se va organiza o intalnire si atunci.
Numai bine!
Comentariu
-
Si eu la fel, daca e poate ne culege Pigoo din drum...Postat în original de tzunny Vezi postEu nu pot veni daca este zapada sau polei. Am cauciucuri de vara (profil V) si nu risc.
Vremea chiar e naspa afara, chiar nu ma asteptam in cateva zile s-a se schimbe asa mult, e naspa ca s-a format polei.
Comentariu
-
hai fratilor ca eu vin cu o corsa cu V de vara si sunt si imbatranite si tot ma bag sa merg
pai ori mai suntem soferi ori nu mai suntem
maine cica o sa fie vreme mijto poimaine sar putea sa ninga ca oricum nu ne alearga nimeni pana la eforie nu te gandi tzunny ca o sa mergem cu 100 pana la eforie , batraneste cu 50-60 daca e vremea nashpa
Comentariu
-
Pai tot stam unul langa altul , te pot lua si eu , asta daca nu te-ai inteles deja cu cineva .Postat în original de tzunny Vezi postEu nu pot veni daca este zapada sau polei. Am cauciucuri de vara (profil V) si nu risc.
Hai ca nu mai este polei , e ceva mai mixat asa cu ceva zapada , se poate circula lejer . Mai ales ca iese si soarele asta frigid ....
sigpic
Comentariu

daca e zapada, eu oricum nu pot sa ies din curte 

Comentariu