Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Kia Pro Ceed...masina mea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

ce rol poate sa aibe la mine priza pe capota?doar estetica ...nu este o simpla priza,umfla si capota,iar priza nu este falsa,capota v-a fi decupata pt a permite intrarea aerului
    My Photos

Comentariu

Asa da Bogdane, ma speriasem
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Frumoasa masina,frumos ti-a iesit bara fata.
        Spor la modificari
        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Daca ai mai avea inca vreo 30CP in plus ar fi super, adica la cum arata masina ar mai merita cativa CP in plus.

Comentariu

Frumoas masina ! Felicitari. O remarca, daca nu te superi. Grila , nu prea arata bine...ar fi mai frumoasa fara cele 2 linii
            sigpic
            SLAMMED DACIA LOGAN
            STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
              Daca ai mai avea inca vreo 30CP in plus ar fi super, adica la cum arata masina ar mai merita cativa CP in plus.
              Adica cum, daca faci o masina cu gust de intoarce capete oriunde mergi si are motor de 1.0 inseamna ca o trage in jos? Poate sa nu faca pic de modificare la motor daca nu i trebuie si masina sa arate impecabil si sa mearga normal cu ea...mai bine mai discret si elegant, decat cauciucuri rupte la semafor si tobe cu ditamai gaura sa te auda toti-cum se practica la noi cel mai des
              sigpic

Comentariu

Frumoasa masina! Am avut o atractie fata de acest model,de cum a aparut pe piata.Astept si priza de la capota.Spor la modificari !

Comentariu

din pacate am renuntat la priza de pe capota,urmeaza sa o bag la vopsit
                  My Photos

Comentariu

Cred ca ai facut un lucru bun.

Comentariu

Postat în original de stefiPJJ Vezi post
                      Frumoas masina ! Felicitari. O remarca, daca nu te superi. Grila , nu prea arata bine...ar fi mai frumoasa fara cele 2 linii
                      dc te uiti mai bine in una din poze...ai sa observi k nu mai am acea grila...si eu ajunsesem sa nu o mai suport,mai ales k nu imi placea cum era lucrata,si plus ca imi fluiera cand mergeam cu viteza.
                      luni trebuie sa ma ocup de niste acte la casco,si probabil ca sapt urmatoare o voi baga la vopsit.toate cele bune.
                      My Photos

Comentariu

btk-ule ti am vazut azi masina pe la astra dar nu am mai apucat sa ti fac semn. Am vazut ca ai praguri . Fa-i poze la negresa aia si pune-le aici sa vada si ochii nostrii
                        https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Interesante jantele. Vin bine pe negresa d
                          sigpic .

Comentariu

Draguta masina btk un model foarte reusit...imi plac modificarile motor nimic?

Comentariu

Il asteptam eu cu un soft mai de ceva vreme. Vezi ca intre timp Adi vecinu'tau a schimbat 60 de softuri pe leonul ala.

Spor la modificari in continuare si mult succes. Imi place ce a iesit pana acum.
                              Chiptuning si Remapari DIMSPORT
                              sigpic

Comentariu

Si lu adi am inteles ca tot nu ii trage bine masina,dar nu de la soft ...termin cu vopsitul,si o sa ii fac si soft,dar ma intereseaza daca este si o varianta de resoftare pt putere mai mare,nu neaparat sa imi scada si consumul.
                                My Photos

Comentariu

Procesare...
                                X