Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ce rol poate sa aibe la mine priza pe capota?doar estetica ...nu este o simpla priza,umfla si capota,iar priza nu este falsa,capota v-a fi decupata pt a permite intrarea aerului
Daca ai mai avea inca vreo 30CP in plus ar fi super, adica la cum arata masina ar mai merita cativa CP in plus.
Adica cum, daca faci o masina cu gust de intoarce capete oriunde mergi si are motor de 1.0 inseamna ca o trage in jos? Poate sa nu faca pic de modificare la motor daca nu i trebuie si masina sa arate impecabil si sa mearga normal cu ea...mai bine mai discret si elegant, decat cauciucuri rupte la semafor si tobe cu ditamai gaura sa te auda toti-cum se practica la noi cel mai des
Frumoas masina ! Felicitari. O remarca, daca nu te superi. Grila , nu prea arata bine...ar fi mai frumoasa fara cele 2 linii
dc te uiti mai bine in una din poze...ai sa observi k nu mai am acea grila...si eu ajunsesem sa nu o mai suport,mai ales k nu imi placea cum era lucrata,si plus ca imi fluiera cand mergeam cu viteza.
luni trebuie sa ma ocup de niste acte la casco,si probabil ca sapt urmatoare o voi baga la vopsit.toate cele bune.
btk-ule ti am vazut azi masina pe la astra dar nu am mai apucat sa ti fac semn. Am vazut ca ai praguri . Fa-i poze la negresa aia si pune-le aici sa vada si ochii nostrii
Si lu adi am inteles ca tot nu ii trage bine masina,dar nu de la soft ...termin cu vopsitul,si o sa ii fac si soft,dar ma intereseaza daca este si o varianta de resoftare pt putere mai mare,nu neaparat sa imi scada si consumul.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu