cosmine... daca vrei sa iti pui cauciucuri de iarna ca sa fii legal...... pune si jantele de tabla, sau daca vrei sa tii jantele care le ai... mergi pe masurile din talon, ca degeaba ai cauciucuri de iarna daca nu ai masurile corespunzatoare, ramai fara talon......
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce anvelope de iarna folositi?
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
-
Daca e sa te opreasca careva...te opreste si vara, adica nu pot sa merg pe premiza asta, si sunt sigur ca nu se vor face filtre in tara sa opreasca toate masinile asa aiurea sa vada cu ce anvelope umbla, de oprit daca e sa te opreasca o vor face cand vor avea un motiv intemeiat(depasesti viteza legala,nu mergi cu faza scurta aprinsa,faci ceva belele in trafic,etc).
Comentariu
-
ieri aflasei deabia? cred ca stia aproape toata lumea ......O chestie interesanta, pe care am aflat-o azi, obligativitatea anvelopelor de iarna este doar in cazul in care carosabilul este acoperit de zapada/gheata...deci practic doar in cazul ala poti sa iei amenda, in rest daca e uscat poti sa circuli cu anvelope de vara linistit.
mass media prost informeaza publicul.... inducandui in eroare si speriindui , astfel toti se duc buluc sa cumpere produsul respectiv, in cazul nostru cauciucul de iarna , si dupa ce se satureaza piata ... se scoate legea . cam cum a fost si in cazul nostru... ba hai ca nu sunt obligatorii..... aveti voie si cu cauciucuri de all seazon.... sa mori tu ? , pai din moment ce sunt all seazon nu era normal sa fie voie ? s-au trezit romanii nostrii deodata sa spuna ca e ilegal all seazonu iarna ...
mai multe chestii pe care trebuie sa le stiti
Serial in prag de frig: de ce sunt bune anvelopele de iarna?
Cauciucurile second-hand de iarna: trebuie sa treaca testul monedei de 5 bani
Cauciucurile de iarna NU sunt obligatorii de la 1 noiembrie!
Ministrul Transporturilor schimba regulile in problema cauciucurilor de iarna. Iata ce poti folosi www.stirileprotv.ro
Comentariu
-
Era cam naspa, ma gandeam ca numai scot masina din garaj pana in primavara, asta pentru ca nu am bani de anvelope de iarna anul asta, oricum era aberant sa nu poti circula pe drumuri care nu sunt acoperite cu zapada/gheata, adica macar in oras acolo.
Eu personal as alege Falken, au un profil mai aderent-sportiv, sunt mai calitative, si din ce am vazut pe net lumea e foarte multumita, calitatea si performanta anvelopelor Falken concureaza cu a celor premium, dar pretul este a celor mediu. In categoria sa este cea mai buna alegere privind raportul pret/calitate, mai multe detalii mai jos:Postat în original de nicolae Vezi postsalut.cine ma ajuta si pe mine sa aleg 2 cauciucuri de iarna,intre falken si kleber
Am gasit pe anvelonet oferte la aceste marci,nu sunt prea ieftine dar zic sa iau 2 pentru fata ca pe spate am 2buc second michelin alpin acceptabile.
Preturi bune la anvelope am gasit si aici
http://www.tyretest.com/pkw_winterre...437/index.html
http://www.tyretest.com/pkw_winterre..._fl/index.html
Tyre tests at tyrereviews | the online tyre guide
Comentariu
-
Salut! Eu folosesc Good Year 215/55/16 cu jante de tabla si capace (ca sa nu intre mocirla) ce sa zic am stabilitate acum in curbe si pe sosea fara probleme, la 200 masina vireaza extraordinar de bine pe zapada inca nu le-am testat...Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Comentariu
-
Folosesc Fulda Kristall Montero II
Le-am luat second cu 50 RON bucata de pe anvelopesh.ro(sper sa nu fie reclama)
Le-am luat anul trecut cand am cumparat si masina.Am condus doar prin oras si mi s-au parut bune.
Astept iarna asta sa fac drumuri mai lungi sa vad cum se comporta si la viteze mai mari.
Rezultate pentru cauciucuri de iarna Fulda - KRISTALL MONTERO 2
Comentariu

Pirelli winter carving 88T 185 65 15 la 280lei buc. Acum caut o vulcanizare libera =))

) cum parea la inceput!
Comentariu