Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce anvelope de iarna folositi?

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Pentru anul acesta am optat pentru BF Goodrich 175/65/14, cumparate de noi cu 220 lei bucata, imi place profilul si cum se comporta pana acum - uscat si carosabil ud. Sunt curios pe zapada ce treaba fac.
    Din punct de vedere al zgomotului am ramas placut surprins, rezonanta scazuta chiar si la viteze mari
    In progress 1st 206+

Comentariu

Am luat si eu azi niste Falken HS 439 pentru masina parintilor, mai exact pe cele de aici, au insemnele M+S si fulgul de nea in triunghi, si un lucru de care am ramas placut impresionat e ca sunt mai usoare ca cele de pe masina, desi sunt exact aceeasi dimensiune si au acelasi indice de greutate.
      Recomand cu incredere http://www.anvelonet.ro/ au cele mai mici preturi din romania la anvelope, iar anvelopele vin direct din ungaria prin firma de curierat GLS, taxele de transport sunt la 15 ron/anvelopa.

Rezultate pentru cauciucuri de iarna Falken-Ohtsu - HS-439

Comentariu

Eu la Fiat am pus anvelope Tigar fabricate in Serbia cu jante de tabla tot pe 16,foarte multumit,sa vad cate ierni ma vor tine,anvelopele de la nexxon le am cumparat ,pretul fiind de 318.88 lei pe bucata,iar jantele de la un anunt de pe internet second-hand,pret fiind cu tot cu transport de aproximativ 660 lei.

Comentariu

Eu anu trecut mi-am cumparat cauciucuri doar 2 pe fata Continental.Vreau sa spun ca isi fac treaba foarte bine.Singura data cand m-am impotmolit e cand am intrat in fata blocului, nu stiu de ce, o strada nu prea circulata cu zapada de 50cm veche de cateva zile. Am mers incet si incepea sa se afunde pana sa oprit.Cu tot cu lanturi m-am impotmolit... si dai patinaj pana am sapat cu tot cu lanturi pana la ciment cand am dat de asfalt si au inceput sa sara scantei ..Masina era lipita de zapada, atat se afundase.Anul asta am cumparat inca 2 pe spate, tot continel la 75lei bucata(SH).S-ar putea sa cumpar niste jante care vin cauciucuri de iarna, 205/R15 .. pe care le voi vinde daca cumpar jantele.

Comentariu

Eu aveam anul trecut michelin pe jantele de iarna pe 15 . Erau OK . Acum am ceva mai rare 255 /30/19 fata si 255/35 /19 spate . nu stiu nici ce marca sunt nici cum merg pe zapada/mazga ca e primul an .

Comentariu

Eu iarna trecuta am circulat cu 4 cauciucuri noi de iarna michelin alpin primite cadou de la nenea de la care am luat o masina de la Viena si tin sa precizez ca au facut diferenta; eu sunt adeptul cauciucurilor de sezon si nu inghit gogosile de genul cu cauciucurile all season. Pana iarna trecuta nu am avut cauciucuri noi de iarna ci doar manusi asa ca nu fac lobby pentru cauciucurile de sezon ci doar i-mi exprim parerea.

Comentariu

Fulda Montero 1, sunt fff.multumit de ele. In iarna grea din 2009 nu am lasat nici o zi masina acasa, indiferent de stratul de zapada nu am avut probleme mai ales ca am si tractiune spate. Si la servici am aceleasi cauciucuri pe tractiune fata, nicio problema.

Comentariu

General Altimax Winter,cumparate din Dedeman acum 2 ierni,deci asta ar fi a3a si cred ca mai duc inca una .Le montez de obicei la 1 noiembrie si le dau jos la 1 martie,anul trecu am luat teapa ca a revenit iarna si am facut cateva dansuri cu alea de vara.Sunt fabricate in Spania de Continental si sunt foarte mutumit,au costat in noiembrie 2009,1200 roni 205/55/16.

Comentariu

Continental WinterContact TS810,super multumit de acest model asta iarna cand aveam sh,acum mi-am luat 4 bucati NOI

Comentariu

Fulda Kristal combinate cu Continental . Continental se comporta mult mai bine ca Fulda .

Comentariu

Pai ince asa...anul trecut knd am luat bmw am avut doar pe spate... Dunlop winter sport m3 bestiale le recomand daca gasiti asa ceva nu va uitati lung dupa ele si luatile, nu am avut nici o problema nu am ramas impotmolit nici knd am fost pe la tara si drumul era inzapezit...
                        Dar cum zapada s-a dus ele au ramas pe masina si akum am echipat cu altceva:
                        Pentru fatza am luat michelin alpina nu stiu mare lukru de ele,
                        Pentru spate va spun dimineatza k akum nu imi trece prin minte c sunt, doar k sunt din nou winter sport...

Comentariu

Iarna asta merg pe fata cu Toyo snow prox s 942 si pe spate Fulda kristall montero 3.
                          Iarna trecuta am mers cu Good year ultra grip 6, super anvelope de zapada.
                          sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Eu de ceva vreme folosesc Barum, atat iarna cat si vara. La dacie am avut Barum si au tinut 110.000km iar de atunci merg doar pe modelul asta.
                            My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

Dunlop Winter Sport pe Hyundai Accent...Pe RX-8 nu are rost sa montez anvelope de iarna, deoarece nu merg cu ea pe zapada sau polei
                              Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Dunlop am acum pe toate patru rotile. Le-am luat la mana a doua anul trecut in iarna si mai merg si iarna asta. Ca pret... am dat 350 lei pe toate patru. Mi-am mai luat asta vara doua Continental-uri foarte bune, pentru la anul care vine.
                                Out of my mind! Back in 5 minutes!

Comentariu

Procesare...
                                X