Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Deci cum zice si titlul...ce aparate foto aveti...sau si mai exact cu ce faceti voi fotografiile(telefon mobil,etc).
Si tot aici puneti sa specificati si ce aparate foto va doriti in viitor...asta pentru cei pasionati de fotografie, la ce aparate foto visati.
Pantax K200d, primul si actualul model are ~ 30.000 cadre, al doilea cumparat SH avea 5800 cadre dar pana la urma am fost nevoit sa-l vand, ma bucur ca a ajuns la un prieten apropiat.
Visez la K5, sper ca prin toamna sa-l pot cumpara, pana atunci mai storc din K200d ce a mai ramas
Eu vreau sa-mi cumpar un Canon PowerShot A3100 IS nu e scump, doar 400 ron, nu-mi trebuie mai mult.
Pentru mine daca are stabilizator de imagine si acumulator intern Li-ion e perfect.
Am un Nikon D5000. Mi-aș dori poate D400 (încă nu a apărut) sau actualul D700, dar la ce preț are, mă mai gândesc. Am ratat 2 SH-uri. Se vând aproape imediat ce apar.
Eu in prezent am un Fujifilm s 6500 fd cu zoom pe obiectiv(10x optic /2x digital)de care sunt multumit.
Pe viitor dupa buget..mi-ar place un dslr,sau un bridge mai avansat ca cel pe care il posed.
Eu am un dinozaur sony dsc-f707 , defapt inca mai functioneaza chiar daca are vre-o 9 ani
Recent este inlocuit cu un dsc-wx7, nu sunt un pasionat, am ales modelul ca face poze ok si filmeaza hd, in plus este mai mica decat unele modele de telefoane mobile
Eu in prezent am un Fujifilm s 6500 fd cu zoom pe obiectiv(10x optic /2x digital)de care sunt multumit.
Pe viitor dupa buget..mi-ar place un dslr,sau un bridge mai avansat ca cel pe care il posed.
Folosesc mai mult telefonul.E mai la indemana.Doar ca nu are flash. Un Samsung Galaxy S. 5MP si filmeaza HD
Iar camera am un Polaroid Digital.Nu-mi aduc aminte acum modelul.L-am luat prin 2005 are 5 MP si filmeaza la 640
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu