Anunț

Adună

Regulament sectiune Fotografie

1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.

2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.

3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

DDK Photography - Fotografiile mele

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• c6t9
    a răspuns
    Sunt și alte soluții în loc de Poștă și nu costă chiar o avere. Am primit o grămadă de pachete prin tot felul de curieri și au ajuns aproape toate întregi, cu o singură excepție, un filtru. Dar era doar cutia spartă și am renunțat să-l returnez. Filtrul era ok.

Totuși, dacă ai ceva rezerve, mai bine nu risca.

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Faza e ca nu are cu ce sa-l ambaleze, adica doar folia aia ar fi o varianta si aia se vinde doar la bucati de nu stiu cati metri acolo si nu are rost sa dea atatia bani pentru o cutiuta mica.
    Mai astept, ce sa fac. Oricum pe la jumatea lui Iulie plec in Cehia si am timp sa exersez pe el.

Lasă un comentariu:

• PWR
    a răspuns
    Nu e de adevarat, daca e ambalat corect il primesti intreg, eu am comandat mini laptop din america, si a venit prin posta, si e ok.
    La fel, am luat multe chestii de pe ebay si eu venit tocmai din China si sunt ok.

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Sa-mi bag **** in Posta Romana cu siguranta transportului lu` peste.
    Daca pun aparatul la ei risc sa-l primesc in piese, asa ca sa vad cum am bafta de unii de pe forumuri din Cehia care fac curse in Romania. Tineti-mi pumnii .

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Postat în original de c6t9 Vezi post
    E luni. Sau despre care vineri era vorba?
    Nop. Am zis ca luni pune pachetul, adica lunea asta . Si ajunge vineri, saptamana asta.

Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
    Cata , sa nu fie vorba de Vinerea Mare ! Pana atunci RzvBoom , are timp berechet sa-si repare masina , pt sedintele foto promise.
    Pfu ce rau m-am facut !
    La pastele cailor =)).

Lasă un comentariu:

• SAILOR MAN
    a răspuns
    Cata , sa nu fie vorba de Vinerea Mare ! Pana atunci RzvBoom , are timp berechet sa-si repare masina , pt sedintele foto promise.
    Pfu ce rau m-am facut !

Lasă un comentariu:

• c6t9
    a răspuns
    E luni. Sau despre care vineri era vorba?

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
    In sfarsit , ti-ai luat o piatra de pe inima !! Felicitari !
    Acum o sa dormi linistit noaptea ?
    Multumesc!
    Sa stii ca da.

Postat în original de rZvBooM Vezi post
    Ce-ai ma de plangi ? bucura-te:>
    Oleee =)). Ai terminat masina?

Lasă un comentariu:

• rZvBooM
    a răspuns
    Postat în original de DJ35DDK
    It`s official.
    Aparatul va pleca din Cehia spre Romania luni de dimineata si va ajunge..vineri =((.
    Ce-ai ma de plangi ? bucura-te:>

Lasă un comentariu:

• SAILOR MAN
    a răspuns
    In sfarsit , ti-ai luat o piatra de pe inima !! Felicitari !
    Acum o sa dormi linistit noaptea ?

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Da ma da .

It`s official.
    Aparatul va pleca din Cehia spre Romania luni de dimineata si va ajunge..vineri =((.

Lasă un comentariu:

• rZvBooM
    a răspuns
    Eu ma numar printre astia cu care te'ntelegi bine?

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Ia potoliti-va =))!!
    Aparatul dupa o serie de negocieri voi afla sigur maine dimineata daca o sa il primesc zilele astea si cu putin mai mult noroc voi fi cu el la meet duminica.
    Cat despre aia luai-as tangalezii-n..obiectiv eram la scoala, nu umblu cu valorile la mine .
    Stay tuned!!

l.e. Voi face poze for free doar lui Adi, DUH, Tavi si inca 2-3 persoane cu care ma am bine, in rest nothing`s for free people.
    Ce-al dracu` sunt.

Lasă un comentariu:

• SAILOR MAN
    a răspuns
    Cu aparat sau fara , el zice de creola aia din parc , dar cine'l crede . Eu stiam ca e ca turisti aia chinezi cu scula pe gat .
    Facea o poza acolo sa dovedeasca la lume ca nu ne vrajeste . Dar aia io fi zis , gagiule nu iti dau bani pe poza ! Iar el nu s-a prins de apropo.
    Asa pozeaza masini ! Nu mai zic nimic , m-am lamurit .
    Si ca sa vezi cum mi se disculpa , ca cica n'are golanu meu vopsea de pozat pt. aparatul lui smecher . Ies pozele voalate .

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Hahahaha merita un Like Sailor nu DDK?
    De acum inainte vedem poze doar pe mes pe bani , gata s-a terminat cu moca , sa cumpere DDK-ul aparatul si apoi mai vedem cate putin poate si o fata ca in parc acum 2 zile

Lasă un comentariu:

Procesare...
X