Sunt și alte soluții în loc de Poștă și nu costă chiar o avere. Am primit o grămadă de pachete prin tot felul de curieri și au ajuns aproape toate întregi, cu o singură excepție, un filtru. Dar era doar cutia spartă și am renunțat să-l returnez. Filtrul era ok.
Totuși, dacă ai ceva rezerve, mai bine nu risca.
Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
DDK Photography - Fotografiile mele
Adună
X
-
Faza e ca nu are cu ce sa-l ambaleze, adica doar folia aia ar fi o varianta si aia se vinde doar la bucati de nu stiu cati metri acolo si nu are rost sa dea atatia bani pentru o cutiuta mica.
Mai astept, ce sa fac. Oricum pe la jumatea lui Iulie plec in Cehia si am timp sa exersez pe el.
Lasă un comentariu:
-
Nu e de adevarat, daca e ambalat corect il primesti intreg, eu am comandat mini laptop din america, si a venit prin posta, si e ok.
La fel, am luat multe chestii de pe ebay si eu venit tocmai din China si sunt ok.
Lasă un comentariu:
-
Sa-mi bag **** in Posta Romana cu siguranta transportului lu` peste.
Daca pun aparatul la ei risc sa-l primesc in piese, asa ca sa vad cum am bafta de unii de pe forumuri din Cehia care fac curse in Romania. Tineti-mi pumnii
.
Lasă un comentariu:
-
Nop. Am zis ca luni pune pachetul, adica lunea astaPostat în original de c6t9 Vezi postE luni. Sau despre care vineri era vorba?
. Si ajunge vineri, saptamana asta.
La pastele cailor =)).Postat în original de SAILOR MAN Vezi postCata , sa nu fie vorba de Vinerea Mare !
Pana atunci RzvBoom , are timp berechet sa-si repare masina , pt sedintele foto promise.
Pfu ce rau m-am facut !
Lasă un comentariu:
-
Cata , sa nu fie vorba de Vinerea Mare !
Pana atunci RzvBoom , are timp berechet sa-si repare masina , pt sedintele foto promise.
Pfu ce rau m-am facut !
Lasă un comentariu:
-
-
Ce-ai ma de plangi ?Postat în original de DJ35DDKIt`s official.
Aparatul va pleca din Cehia spre Romania luni de dimineata si va ajunge..vineri =((.
bucura-te:>
Lasă un comentariu:
-
In sfarsit , ti-ai luat o piatra de pe inima !! Felicitari !
Acum o sa dormi linistit noaptea ?
Lasă un comentariu:
-
Da ma da
.
It`s official.
Aparatul va pleca din Cehia spre Romania luni de dimineata si va ajunge..vineri =((.
Lasă un comentariu:
-
Ia potoliti-va =))!!
Aparatul dupa o serie de negocieri voi afla sigur maine dimineata daca o sa il primesc zilele astea si cu putin mai mult noroc voi fi cu el la meet duminica.
Cat despre aia luai-as tangalezii-n..obiectiv eram la scoala, nu umblu cu valorile la mine
.
Stay tuned!!
l.e. Voi face poze for free doar lui Adi, DUH, Tavi si inca 2-3 persoane cu care ma am bine, in rest nothing`s for free people.
Ce-al dracu` sunt.
Lasă un comentariu:
-
Cu aparat sau fara , el zice de creola aia din parc , dar cine'l crede . Eu stiam ca e ca turisti aia chinezi cu scula pe gat .
Facea o poza acolo sa dovedeasca la lume ca nu ne vrajeste . Dar aia io fi zis , gagiule nu iti dau bani pe poza ! Iar el nu s-a prins de apropo.
Asa pozeaza masini ! Nu mai zic nimic , m-am lamurit .
Si ca sa vezi cum mi se disculpa , ca cica n'are golanu meu vopsea de pozat pt. aparatul lui smecher . Ies pozele voalate .
Lasă un comentariu:
-
Hahahaha merita un Like Sailor nu DDK?
De acum inainte vedem poze doar pe mes pe bani , gata s-a terminat cu moca , sa cumpere DDK-ul aparatul si apoi mai vedem cate putin poate si o fata ca in parc acum 2 zile
Lasă un comentariu:

Lasă un comentariu: