Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
DDK Photography - Fotografiile mele
Adună
X
-
In sfarsit i have it :x:x.
O sa incerc sa il iau pe-afara sa fac niste poze prin oras..
Lasă un comentariu:
-
Ai dreptate in unele privinte, cat despre bani..trebuie sa-mi scot banii pe aparat de undeva, nu? Si ca sa te duci la nunti trebuie multi ani de experienta.
Faza e ca asa mi se paruse, ca ai criticat prea "urat pozele", ai dreptate, sincer unele nu au iesit cum voiam. Si mai sincer sa fiu..ma aprind cam repede.
Lasă un comentariu:
-
Esti nebun, JUR ! Nu am nimic cu tine si nu am facut niciodata comparatie intre tine si mine. Nu am zis ca fotografiile tale sunt proaste. In postul precedent, m-am legat exact de faptul ca ai avut aparatul ala pe maini si nici macar nu ai stiut sa focalizezi cu el, da ai pretentii sa ceri bani pt o sedinta foto, mi se pare amuzant si in acelasi timp penibil. Erau sanse de 1 la 50 sa iti iasa ceva prost cu aparatul ala, tu ai fost ala 1 !
Acum sa vorbim despre fotografiile la care faci tu referire. In primul rand, este vorba de un DSLR(in cazul tau), iar la mine un bridge de 8 mil, e o mare diferenta. Sunt intunecate, pt ca lumina nu a fost destul de draguta cu mine si pt ca mai stiu si eu sa folosesc unele optiuni ale aparatului
, dar daca te uiti la FOCALIZARE, totul e bine :*.
Nu stiu ce intelegi tu prin editat, dar a ajusta contrastul unei fotografii si a pune o rama si o semnatura sau un anumit efect, nu inseamna "editare sa iasa fotografiile ca la un DSLR ".(MAI DOCUMENTEAZA-TE SA VEZI SI TU CUM E CU EDITAREA ASTA SI CAT DE MULT SE FOLOSESTE si nu mai bate campii)
app: multumesc pt compliment: "daca nu ai edita nu ti-ar iesi nici pe departe cum ar iesi cu un aparat profesional". Imi spui ca sunt proaste, iar dupa aceea ca ies ca dintr-un DSLR
).
Bafta tie, sa faci tot mai multe "organizari de sedinte foto constra cost", nu ma afeteaza in niciun fel. Pt mine e o PASIUNE, n-am de gand sa castig bani din sedinte foto cu masini, poate sa ma duc la nunti, peste 10-20 de ani...
PS: Suntem niste bieti amatori, dar unii dintre noi au pretentii de mari fotografi si ei nici nu stiu ce e apertura, timpul de expunere, iso etc, dar sa le mai si combine/foloseasca !
Lasă un comentariu:
-
Nu stiu cum sa-ti spun, dar nu am umblat pe aparatul ala niciodata sa ii aflu toate functiile. Si DA, e mai bun ala ca doar deaia ii zice DSLR.
Faza e ca doar tie ti s-au parut proaste pozele alea si culmea e ca lui Gabi si Adi le-a placut (parerea lor conta), sa nu mai spun de alte persoane. Nu inteleg de ce te dai asa expert in cat sa-mi zici tu mie ca pozele mele sunt proaste.
Zici de ale mele ca sunt intunecate si nu stiu ce, dar de ale tale ce sa mai zic? Eu n-am folosit blitul deloc si utie cum au iesit, pe cand la tine.. cacao, daca nu le-ai edita nu ti-ar iesi nici pe departe cum ar iesi cu un aparat profesional.
Pacat ca am sters jafurile alea de poze de le-ai facut la Golfu` lu varata in hala unde am facut si eu pozele la BMW-uri, sa fi vazut lumea diferenta intre ale mele si ale tale, deabia intelegeam daca e ceva in poza, erai in pestera?
Asta e, cinste mie. Si uite ca tot imi zice lumea de poze si daca cer bani
, deci calm down.
l.e. Uite ca le gasi :x:x.
Lasă un comentariu:
-
Crezi ca NUMAI daca ai un aparat profesional, fotografiile vor iesi "ganta" ? Ai mai avut o experienta cu aparatul asta si te-ai pi$4at pe ele de fotografii.
Acum vad ca ai si pretentii sa ceri bani. Rusine !
NO OFFENCE .
Lasă un comentariu:
-
Da, asa mi-a zis si sora mea.
Mai bine sa mai astept o saptamana, maxim doua si sincer nu ma mai agit asa tare ca nu e sfarsitul lumii.
Lasă un comentariu:

...

Lasă un comentariu: