Anunț

Adună

Regulament sectiune Fotografie

1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.

2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.

3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin

DDK Photography - Fotografiile mele

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• DJ35DDK
    a răspuns
    Ma rog..poze.

Lasă un comentariu:

• c6t9
    a răspuns
    Unde sunt?

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    New photos..

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Another one..

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    ..

Lasă un comentariu:

• c6t9
    a răspuns
    ...

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    In sfarsit i have it :x:x.
    O sa incerc sa il iau pe-afara sa fac niste poze prin oras..

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Doua poze..

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Partea a doua .

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Revin cu niste poze facute saptamana trecuta .

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Ai dreptate in unele privinte, cat despre bani..trebuie sa-mi scot banii pe aparat de undeva, nu? Si ca sa te duci la nunti trebuie multi ani de experienta.
    Faza e ca asa mi se paruse, ca ai criticat prea "urat pozele", ai dreptate, sincer unele nu au iesit cum voiam. Si mai sincer sa fiu..ma aprind cam repede.

Lasă un comentariu:

• andrei.andrei
    a răspuns
    Esti nebun, JUR ! Nu am nimic cu tine si nu am facut niciodata comparatie intre tine si mine. Nu am zis ca fotografiile tale sunt proaste. In postul precedent, m-am legat exact de faptul ca ai avut aparatul ala pe maini si nici macar nu ai stiut sa focalizezi cu el, da ai pretentii sa ceri bani pt o sedinta foto, mi se pare amuzant si in acelasi timp penibil. Erau sanse de 1 la 50 sa iti iasa ceva prost cu aparatul ala, tu ai fost ala 1 !

Acum sa vorbim despre fotografiile la care faci tu referire. In primul rand, este vorba de un DSLR(in cazul tau), iar la mine un bridge de 8 mil, e o mare diferenta. Sunt intunecate, pt ca lumina nu a fost destul de draguta cu mine si pt ca mai stiu si eu sa folosesc unele optiuni ale aparatului , dar daca te uiti la FOCALIZARE, totul e bine :*.
    Nu stiu ce intelegi tu prin editat, dar a ajusta contrastul unei fotografii si a pune o rama si o semnatura sau un anumit efect, nu inseamna "editare sa iasa fotografiile ca la un DSLR ".(MAI DOCUMENTEAZA-TE SA VEZI SI TU CUM E CU EDITAREA ASTA SI CAT DE MULT SE FOLOSESTE si nu mai bate campii)
    app: multumesc pt compliment: "daca nu ai edita nu ti-ar iesi nici pe departe cum ar iesi cu un aparat profesional". Imi spui ca sunt proaste, iar dupa aceea ca ies ca dintr-un DSLR ).

Bafta tie, sa faci tot mai multe "organizari de sedinte foto constra cost", nu ma afeteaza in niciun fel. Pt mine e o PASIUNE, n-am de gand sa castig bani din sedinte foto cu masini, poate sa ma duc la nunti, peste 10-20 de ani...

PS: Suntem niste bieti amatori, dar unii dintre noi au pretentii de mari fotografi si ei nici nu stiu ce e apertura, timpul de expunere, iso etc, dar sa le mai si combine/foloseasca !

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Nu stiu cum sa-ti spun, dar nu am umblat pe aparatul ala niciodata sa ii aflu toate functiile. Si DA, e mai bun ala ca doar deaia ii zice DSLR.
    Faza e ca doar tie ti s-au parut proaste pozele alea si culmea e ca lui Gabi si Adi le-a placut (parerea lor conta), sa nu mai spun de alte persoane. Nu inteleg de ce te dai asa expert in cat sa-mi zici tu mie ca pozele mele sunt proaste.
    Zici de ale mele ca sunt intunecate si nu stiu ce, dar de ale tale ce sa mai zic? Eu n-am folosit blitul deloc si utie cum au iesit, pe cand la tine.. cacao, daca nu le-ai edita nu ti-ar iesi nici pe departe cum ar iesi cu un aparat profesional.
    Pacat ca am sters jafurile alea de poze de le-ai facut la Golfu` lu varata in hala unde am facut si eu pozele la BMW-uri, sa fi vazut lumea diferenta intre ale mele si ale tale, deabia intelegeam daca e ceva in poza, erai in pestera?
    Asta e, cinste mie. Si uite ca tot imi zice lumea de poze si daca cer bani , deci calm down.

l.e. Uite ca le gasi :x:x.

Lasă un comentariu:

• andrei.andrei
    a răspuns
    Crezi ca NUMAI daca ai un aparat profesional, fotografiile vor iesi "ganta" ? Ai mai avut o experienta cu aparatul asta si te-ai pi$4at pe ele de fotografii.
    Acum vad ca ai si pretentii sa ceri bani. Rusine !

NO OFFENCE .

Lasă un comentariu:

• DJ35DDK
    a răspuns
    Da, asa mi-a zis si sora mea.
    Mai bine sa mai astept o saptamana, maxim doua si sincer nu ma mai agit asa tare ca nu e sfarsitul lumii.

Lasă un comentariu:

Procesare...
X