Nu am recunoscut-o neam. Eu am fost iarna. N-am intrat la muzee.
Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
DDK Photography - Fotografiile mele
Adună
X
-
Am prins vreme urata dimineata pentru ca incepuse sa ploua si am mers cca 1 km prin ploaie, eram ud leoarca.
Am fost doar la muzeul torturii, si cel de ceara. S-ar putea sa ma mai duc odata luna asta si atunci vreau sa trec si pe la muzeul de ciocolata, miniaturii si sexului
.
Ma mai jucai putin azi in timp ce faceam de mancare
.

One more.
Comentariu
-
Interesante sate au cehi, se vand BMW-urile in satele din Cehia...ceva fantastic, daca au ajuns sa faca reprezentante si intr-un sat.
Nu ai specificat ce fel de angajati erau...directori general...adjuncti, un simplu functionar care iti da detalii de masini cand intri acolo imi vine greu sa cred ca isi permite un BMW X5 sau E92.
Comentariu
-
Da, asta nu stiu
.
Probabil ale vreunor B0$$i, ca ii vedeam mai in varsta, cu ochelari, la sacou..
Am vazut in satul ala cand ma duceam la un hypermarket: Continental GT, M3 E92, Sl 55 AMG, Mustang GT, M3 E46, Jaguar XKR, Panamera, M5 E60..
Sunt foarte multi bogatani acolo, e o strada in centrul orasului unde sunt numai magazine de la Rolex, Prada, Gucci, Zara, Swarovski si acolo intr-o zi am pozat in jur de 20 de masini misto, printre care un Alpina B7 biturbo 2011 :x:x
Comentariu
-
E clar, ai nimerit intr-o zona cu bogatasi foarte multi, oameni potent financiar, dar in general cehii oricum sunt peste noi ca nivel de salarizare(si nu numai) si e normal sa vezi masini de genul ala, s-au masini de generatie mai noua fata de ce vezi pe strazile din patria noastra.Postat în original de DJ35DDK Vezi post
Da, asta nu stiu
.
Probabil ale vreunor B0$$i, ca ii vedeam mai in varsta, cu ochelari, la sacou..
Am vazut in satul ala cand ma duceam la un hypermarket: Continental GT, M3 E92, Sl 55 AMG, Mustang GT, M3 E46, Jaguar XKR, Panamera, M5 E60..
Sunt foarte multi bogatani acolo, e o strada in centrul orasului unde sunt numai magazine de la Rolex, Prada, Gucci, Zara, Swarovski si acolo intr-o zi am pozat in jur de 20 de masini misto, printre care un Alpina B7 biturbo 2011 :x:x
Comentariu
-
Da, ai mare dreptate, Superbul nou predomina zona cum sunt BMW-urile la noi, mai ales alea de BHPostat în original de c6t9 Vezi postMie în Praga mi s-a părut că au mașini noi și din clasele superioare. Nici o Fabia, dar multe Superb de exemplu.
.
Da, doar in Capitala mai vezi ceva frumos.Postat în original de PWR Vezi postE clar, ai nimerit intr-o zona cu bogatasi foarte multi, oameni potent financiar, dar in general cehii oricum sunt peste noi ca nivel de salarizare(si nu numai) si e normal sa vezi masini de genul ala, s-au masini de generatie mai noua fata de ce vezi pe strazile din patria noastra.
Comentariu
-
De ce nu ai fotografiat si tu acest A5 in toata splendoarea lui...adica ori sa o fotografiezi din fata ori din spate...ori lateral, tie vad ca-ti place sa fotografiezi doar jumatati de masina.
PS. Folosesti si tu postimage.org pentru upload si baga pozele la minim 1280x1024 sa vedem si noi tot ecranul.
Comentariu

Comentariu