Merci frumos! :*
Anunț
Adună
Regulament sectiune Fotografie
1. Folositi functia de Modifica Post cand aveti o noua poza...fara sa faceti o gramada de posturi unul dupa altul...doar cu o singura sau doua fotografii.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
2. Dupa ce adunati un minim de 10 fotografii puteti sa faceti o noua postare.
3. Pozele se ataseaza folosind serviciul de hosting al site-ului http://www.postimage.org/ iar codul care se copiaza in post trebuie sa fie de genu Thumbnail for Forums sau link cu un grup de poze.
Vezi mai mult
Vezi mai puțin
DDK Photography - Fotografiile mele
Adună
X
-
Lauda-te..
PS: al cui e cainele?Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu
-
Ce nebuuun eeesti
felicitarile mele:>
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
BMW E36 Coupe - 1.8
OPEL Calibra 2.0 16V SFI
Opel Astra GSI
Alfa Romeo 156
BMW E34 Touring
NOW: BMW E39
Comentariu
-
Te-ai smecherit coane ! Ai zis ca-mi faci niste poze profi , ca vi la mare sa-ti bagi ciolanele in apa , si sa te parlesti la soare pe nisipul plin de capace de bere si mucuri de tigare. Si acum , te-ai susit , si vrei gologani !!! Deci asta imi esti ?Postat în original de DJ35DDK Vezi postDe acum incolo voi face sedinte foto contra cost.
Pentru mai multe detalii vorbim pe mess.

sigpic
Comentariu
-
Cu aparat sau fara , el zice de creola aia din parc , dar cine'l crede . Eu stiam ca e ca turisti aia chinezi cu scula pe gat .
Facea o poza acolo sa dovedeasca la lume ca nu ne vrajeste . Dar aia io fi zis , gagiule nu iti dau bani pe poza ! Iar el nu s-a prins de apropo.
Asa pozeaza masini ! Nu mai zic nimic , m-am lamurit .
Si ca sa vezi cum mi se disculpa , ca cica n'are golanu meu vopsea de pozat pt. aparatul lui smecher . Ies pozele voalate .
sigpic
Comentariu

.

Comentariu