Salut baieti...E prima oara cand intru pe acest forum si vreau sa imi prezint si eu jucaria.Este o Fiesta,pe care mi-am luat-o pentru curse,in principiu drag,vreau sa fiu campion aspirat
Vine din fabrica cu motor de 1,8 16v de 130 de cai si 950kg...suta in 7,9 din ce stiu eu ca o da producatorul.Am cumparat-o cu discuri Brembo Max pe fata,o imbracaminte pentru admisie,filtru KN,arcuri sport de 60 HR si evacuare pe 62 cap-coada facuta la Borla (catalizator scos).
Pana acum i-am luat alte jante,avea unele care cantareau 10,1 kg una,astea au 6,7 ,le-am incaltat cu cauciucuri Yokohama Avs Sport ,mi-am cumparat cold air intake,teava de inox(sper sa gasesc aluminiu) pentru tubulatura in bara,am schimbat toate bucsile,rulmentii si semeringurile posibile.PE viitor,sper eu in maxim o luna vreau axe cu came Pipercams,Serpisori Ashley,launch control,short shift,shift light,volanta usurata cu ambreiaj sport,bari torsiune OMP si multe multe altele...idei sunt
Vine din fabrica cu motor de 1,8 16v de 130 de cai si 950kg...suta in 7,9 din ce stiu eu ca o da producatorul.Am cumparat-o cu discuri Brembo Max pe fata,o imbracaminte pentru admisie,filtru KN,arcuri sport de 60 HR si evacuare pe 62 cap-coada facuta la Borla (catalizator scos).Pana acum i-am luat alte jante,avea unele care cantareau 10,1 kg una,astea au 6,7 ,le-am incaltat cu cauciucuri Yokohama Avs Sport ,mi-am cumparat cold air intake,teava de inox(sper sa gasesc aluminiu) pentru tubulatura in bara,am schimbat toate bucsile,rulmentii si semeringurile posibile.PE viitor,sper eu in maxim o luna vreau axe cu came Pipercams,Serpisori Ashley,launch control,short shift,shift light,volanta usurata cu ambreiaj sport,bari torsiune OMP si multe multe altele...idei sunt

Si lista de modificari suna bine!

Comentariu