Postat în original de SAILOR MAN
Vezi post
Ms man... insa a ei este un Mk2 daca nu ma inshel...a mea este un mk1... si imi place mai mult... dc....te'ntrebi dc....poi asta iarna am condus ..asa prin ianuarie....un peugeot 307 hdi.... sa'i traiasca ABSul ...ca datorita lui...era sa ma fac tapet ...in curba....cu 30km/h ....am calcat frana sa mai redresez ca se vedea a urma polei ...si masina se ducea....s se ducea....atunci mi-am adus aminte ca cele mai bune sunt fara abs....si am facut ce am stiut mai bine...am accelerat am tras frana de mana....si m-am pus paralel cu bordura...ca daca lasam abs'ul....ma puneam paralel...infipt ...intr-un a6

Bine... o fi ele bune...abs...srs...etc etc...
ca si pe bmw am avut abs... pe care l-am anulat....si cand piskai frana ...apoi inghetza masina....roti pe 205/55/r16..ce e drept..cu discuri de frana si pe spate....
Apoi si matizul...fara abs...am facut toata iarna frate......2009-2010 si a fost placut si fara incidente...si pana nu demult am avut si tico..fara arfe si fitze....si uite ca sunt sanatos...am iesit cu ea din iarna...pana acum 2 luni cand mi-am luat aceasta negrutza ...asa ca parerea mea...cui nu ai trebuie....nu ai trebuie...
cui ai trebuie..inseamna ca ori conduce foarte prudent si foarte incet....ori nu stie la ce ai folosesc....si cu ce se mananca.. (argumente din viata mea cu unele cunostintze de ale mele...care au "belit" ochii....dupa ca eu calcat frana ca sa evite un impact cu "fundul" celui din fatza...bine inteles...fara nici o shansa...ca s'a dus masina (opel astra) cu tot abs'ul ei drept in fundul unui jeep...dar ....asa a aflat ca avea ABS...si ce mandru era el de abs'ul lui)

Oricum.... Luizika... cand te fac o poza'n grup... sa fie ele 2 surori negre....sau tu fiind a girl....al tau e baiat....

d Era doar o sugestie asa in caz ca totusi o vindeai , cui i se potrivea masina mai mult. 

))buburuza mea e tot fetitza
)acum depinde de stilul de condus al fiekruia...mmm,poza in grup?
suna ok..dar dupa ce se mai incalzeste ca sa revina la culoarea initiala..ca pe vremea asta..doar sa o infasori intr-o folie de plastic sa reziste curata mai mult de 30 min. 
am descoperit ca mi s-a intepat pompa de presiune de la injectoare! Si uite asa.....Dupa ce am achizitionato, am recurs la procesul de inmatriculare, desi stiam ca nu are nici o revizie recenta, am intrat intro combinatie cu unul care-l stiam de altfel... si mi-a dus masina la RAR sa-i faca actele de romania, si m-a facut si de bani, si de taxe aferente la institutie, mi s-a dat revenire, eu nu am stiut, dar pt ca se tot prelungea scoaterea actelor, pt ca el de fapt nu prea avea ce sa-mi scoata, eventual limba, sau altceva
Comentariu