Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Punto Cabrio ... negrutza mea

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fiat Punto Cabrio ... negrutza mea

Salut si bine v'am gasit !!!

Masina mea , poreclita negrutza , este o domnishoara de 13-14 ani , mai exact din 1997 , de care sunt mandru ....

Cateva detalii: bulgaroaica , fabricatie 06/1997 , 5+1 rapoarte ,cabrio bertone s , negru diamant, coupe 2 usi , 200mii km reali , consum 6-7 in orash, euro 2 , 2 airbag .....

Pozele vorbesc de la sine ....

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-16.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	55,0 KB 
ID:	47692 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-12.jpg 
Mărime:	66,0 KB 
ID:	47689 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-1.jpg 
Mărime:	81,1 KB 
ID:	47682 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-17.jpg 
Mărime:	42,2 KB 
ID:	47697 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-11.jpg 
Mărime:	72,0 KB 
ID:	47694 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-6.jpg 
Mărime:	79,0 KB 
ID:	47691 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-9.jpg 
Mărime:	64,6 KB 
ID:	47686 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-5.jpg 
Mărime:	98,3 KB 
ID:	47683 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-10.jpg 
Mărime:	77,0 KB 
ID:	47685 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-15.jpg 
Mărime:	72,3 KB 
ID:	47695 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-8.jpg 
Mărime:	95,0 KB 
ID:	47690 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-3.jpg 
Mărime:	98,2 KB 
ID:	47687 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-14.jpg 
Mărime:	57,0 KB 
ID:	47688 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-7.jpg 
Mărime:	112,0 KB 
ID:	47684 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-2.jpg 
Mărime:	35,6 KB 
ID:	47696 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Punto-Cabrio-Coupe-Bertone-4.jpg 
Mărime:	92,7 KB 
ID:	47693
    Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
    Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Bine ai venit pe aici.
    Frumos fiat-ul tau, sa-l stapanesti sanatos...desi vad ca vrei sa-l vinzi.
    Ce motor are 1,2 sau 1,4?

Comentariu

Zilele astea poate conving si eu o domnisoara care are un Punto negru Coupe sa-si faca cont aici. Poate faceti un club Black ! Sa stapanesti sanatos Fiatul !
      sigpic

Comentariu

Multumesc pt primire....
        Da...ar fi interesant sa facem un club BLACK...daca mai e si cabrio .....
        Negrutza are un motor 1.2 , 60 de ponei .... de care e mandra

Comentariu

Frumoasa sa ai grija de ea

Comentariu

Frumoasa,ma gandesc ce placut poate fi cand e cald afara si mergi cu aer conditionat natural .

Comentariu

Nice , eu ultima data cand am mers cu cabrio am facut insolatie dar probabil cozile din ct sunt mai putin aglomerate...
              Reparatii Turbine Auto http://www.reparatii-turbosuflante.ro/

Comentariu

Asta e ghinionul la un cabrio ,sa mergi cu sapca e cam neplacut iti zboara din cap,eu de as avea un cabrio l-as folosi la ore mai cu radiatii scazute.

Comentariu

Multzam.. ce sa zic... nu am facut nici insolatzie...si e superb ...
                  pana nu ai o decapotabila...degeaba iti inchipui....este de nedescris...

Si eu am avut multe masini pana la negrutza... de la dacie la bmw..opel si daewoo.... ce sa spun.... este ceva aparte....cat despre insolatzie...hmmm ..am peste 30mii km pe 2 roti.... asa ca nu se pune la mine...
                  daca esti mai slab de inger...tot ce se poate...
                  insa la negrutza ..care are 2 geamuri si 2 gemuletze mici pe spate care pot fi inchise/deschise ca si cele de pe fata...poti sa le deschizi cum vrei... ca sa iti fie mai placut tie ca shofer...

Da, este la vanzare , asta daca nu ma redresez cu o datorie...apoi...nu mai pleaca de langa mine , fiekare km facut cu ea...ma face sa ma gandesc de 100 de ori inainte sa iau o decizie... cutoate ca am primit pana acum ateva oferte cu opel..bmw...renault... dar mai astept... cine stie...poate apare ceva sa imi placa si mie... e drept ca in atatia ani este prima decapotabila... dar ce sa spun...se merita fiekare banutz !!!

Comentariu

Adevarul , ca este o masina de oras excelenta . Iar ca plus, pe timpul veri , se adreseaza in special tinerilor, iesiri in natura , gen picnic.
                    Daca ar fi totusi ca sa o vinzi , cred ca ar fi excelenta pentru o domnisoara , sa mearga la facultate cu ea. d
                    sigpic

Comentariu

Florin,recunoaste ca atunci cand ai scris mesajul asta te-ai gandit la mine.
                      ....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord

Comentariu

Da , m-ai prins. Sa sti ca asteptam sa-ti prezinti masina . Faci poze frumoase si ne arati si noua , ok? d
                        sigpic

Comentariu

Desigur...urmeaza..)noapte buna )
                          ....O femeie poate ierta cateodata un barbat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera. - Charles Maurice de Talleyrand Perigord

Comentariu

Ooooo ... iete ca nu vazui ca este si o don'shoara pe aciulika....

Trebuia sa ma simt flatat sau sa ma puna pe ganduri....faza cu "masina pt don'shoare" ???

Unde mai pui ca ieri am primit o oferta cu un renault micutz in 2 usi si....si ....rhoz !!!

A..a...a...era sa uit.... si are si floricele pe el...dar este de la un tovaras care asa ca mine este primul propietar pe romania....deci nu a mai fost condusa aici...ceea ce conteaza mult....ca negrutza la 200mii ... arata ca una la noi ...de vreo 50-80mii maxim

Si pana la urma....cine e ladyin black cu decapotabila.... ca sa stiu....poate formam un cuplu

Comentariu

Pai smecherie e ca desi are un Punto , negru, cu acelas motor ca a ta , nu-i decapotabila , este doar Coupe , adica in 2 usi . Masina o putem vedea doar in avatarul ei deocamdata . Sper sa-si faca timp si sa-si prezinte masina , probabil inca nu are prea multe poze cu ea.
                              Iar cu chestia ca e "pt. domnisoare" , sincer nu am facut nici o aluzie .d Era doar o sugestie asa in caz ca totusi o vindeai , cui i se potrivea masina mai mult.
                              sigpic

Comentariu

Procesare...
                              X