Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Coupe 20 VT......Pufarina mea:D:D:D

Adună
Acest topic este închis
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fiat Coupe 20 VT......Pufarina mea:D:D:D

Hai sa imi prezint si eu masinuta mea care de vreo 2 ani de zile imi da senzatii tari.
    Este vorba despre un Fiat Coupe 20 VT,si anume:motor 2000 cm,turbo,220 CP.Ca dotari am tot ce imi trebuie de la o masina pe ea,tapiterie piele(cu toate ca arata superb,e cam nasol cu tapiteria de piele,vara cand te asezi pe ea dupa ce masina a stat in soare te topesti,si iarna cand te pui pe ea iti ingheata f.....,noroc cu incalzirea in scaune),clima,oglinzi incalzite reglabile electric,etc.

Dar cel mai important la masina asta este motorul,si anume 5 cilindri in linie,4 supape pe cilindru,si turbina)care impreuna dezvolta 220 CP stock.

Modificari aduse:Suspensie reglabile FK,filtru aer extern conic K&N,supapa BOV,si modificarile de la exterior constand in bara fata replica Ferrari Modena,eleron,praguri si o prelungire la bara spate.
    De lucru ar mai fi la ea,dar momentan nu prea ma mai agit ca as vrea sa o schimb cu altceva mai linistit(nu ca nu mi-ar placea de ea,dar criza asta m-a afectat si pe mine(()Sper sa va placa si astept pareri si sugestii.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-07.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	94,7 KB 
ID:	47399 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-01.jpg 
Mărime:	74,4 KB 
ID:	47397 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-99.jpg 
Mărime:	99,8 KB 
ID:	47400 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-06.jpg 
Mărime:	91,8 KB 
ID:	47396 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-05.jpg 
Mărime:	83,2 KB 
ID:	47401 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-03.jpg 
Mărime:	96,1 KB 
ID:	47395 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Coupe-02.jpg 
Mărime:	99,1 KB 
ID:	47398
    Ultima editare de PWR; 02.Mar.2011, 17:53.

Frumos, una din masinile mele preferate de la Fiat.
    Cati km are masina?

Comentariu

mini-racheta,are cutie de viteze in 6 trepte?

Comentariu

Frumoasa as dori si eu la a mea un transplant de inima cu un motor ca al tau

Comentariu

Masina are 143000 km,cu distributia schimbata de 1000 km.Are cutie doar in 5 trepte.Doar varianta Limited Edition vine cu cutie in 6 trepte.

Comentariu

La cati mai multi km cu ea !

Comentariu

am vazut ca o vinzi,o sa iti para rau dupa ea

Comentariu

Asta sunt sigur ca o sa imi para rau dupa ea,dar si asa imi pare rau ca o vad acolo in parcare si ca nu pot sa ma dau cu ea atat de mult pe cat as vrea.Si pentru ea e mai bine sa fie alergata decat sa stea degeaba.Oricum inca nu am dat-o,asa ca ma mai bucur de ea

Comentariu

lasa ca poate iti alta poate o editie limited

Comentariu

He he,ar fi ceva.Asta daca imi mai revin financiar

Comentariu

Am vazut ca nu ceri mult pe masina...3700 euro si 220cp, e un pret bun zic eu,imi place mult cum arata masina.

Comentariu

Stiu ca nu cer mult,ca si in ziua de azi e greu sa gasesti o masina cu capacitate cilindrica sub 2000 cm si sa scoata atatia CP stock,dar nu stiu de ce se fereste lumea.Eh,asta este.Si masina arata foarte bine,adica pielea e ok,fara rupturi sau zgarieturi.In fine,asta este.

Comentariu

pitzipoancele de azi au alte gusturi so cam schimbat moda

Comentariu

sal. frumoasa masina,pacat ca vrei sa o vinzi, dar poate iti vei lua ceva cu consum mai mic .Coupe-ule una din putinele masini, cu motor de 2.0 si 3 herghelii de cai sub capota. ..ai grija de ea cat o mai tii, pt ca e pacat..
                            I don't drive fast, I fly Low!

Comentariu

Exact ce spuneam si eu despre motor.Grija de ea am avut intotdeauna si am si acuma,ptr ca imi e tare draga.E cea mai tare masina pe care am avut-o pana acum

Comentariu

Procesare...
                              X