Hai sa imi prezint si eu masinuta mea care de vreo 2 ani de zile imi da senzatii tari
.
Este vorba despre un Fiat Coupe 20 VT,si anume:motor 2000 cm,turbo,220 CP.Ca dotari am tot ce imi trebuie de la o masina pe ea,tapiterie piele(cu toate ca arata superb,e cam nasol cu tapiteria de piele,vara cand te asezi pe ea dupa ce masina a stat in soare te topesti,si iarna cand te pui pe ea iti ingheata f.....,noroc cu incalzirea in scaune),clima,oglinzi incalzite reglabile electric,etc.
Dar cel mai important la masina asta este motorul
,si anume 5 cilindri in linie,4 supape pe cilindru,si turbina
)care impreuna dezvolta 220 CP stock.
Modificari aduse:Suspensie reglabile FK,filtru aer extern conic K&N,supapa BOV,si modificarile de la exterior constand in bara fata replica Ferrari Modena,eleron,praguri si o prelungire la bara spate.
De lucru ar mai fi la ea,dar momentan nu prea ma mai agit ca as vrea sa o schimb cu altceva mai linistit(nu ca nu mi-ar placea de ea,dar criza asta m-a afectat si pe mine
(()Sper sa va placa si astept pareri si sugestii.
.Este vorba despre un Fiat Coupe 20 VT,si anume:motor 2000 cm,turbo,220 CP.Ca dotari am tot ce imi trebuie de la o masina pe ea,tapiterie piele(cu toate ca arata superb,e cam nasol cu tapiteria de piele,vara cand te asezi pe ea dupa ce masina a stat in soare te topesti,si iarna cand te pui pe ea iti ingheata f.....,noroc cu incalzirea in scaune),clima,oglinzi incalzite reglabile electric,etc.
Dar cel mai important la masina asta este motorul
,si anume 5 cilindri in linie,4 supape pe cilindru,si turbina
)care impreuna dezvolta 220 CP stock.Modificari aduse:Suspensie reglabile FK,filtru aer extern conic K&N,supapa BOV,si modificarile de la exterior constand in bara fata replica Ferrari Modena,eleron,praguri si o prelungire la bara spate.
De lucru ar mai fi la ea,dar momentan nu prea ma mai agit ca as vrea sa o schimb cu altceva mai linistit(nu ca nu mi-ar placea de ea,dar criza asta m-a afectat si pe mine
(()Sper sa va placa si astept pareri si sugestii.

Comentariu