Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Primul eveniment al anului !!!

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Primul eveniment al anului !!!

Tin sa mentionez de la inceput ca nu se cunosc momentan detalii exacte ( data si locatie )

Tot ce se stie este faptul ca inceputul lui aprilie va aduce primul eveniment 4tuning Days din 2011 . Eveniment confirmat de unu dintre organizatori .

Promit sa va tin la curent cu mai multe informatii despre data si locatie imediat ce aflu si eu .

Pana atunci o zi fara incidente

Pai cam asta va fi primul eveniment pe anul asta 4 Tuning Days, in rest pe criza asta nu cred ca se vor organiza prea multe evenimente pe anul asta

Comentariu

sa speram ca macar asta sa se tina

Comentariu

o sa se tina sigur evenimentul, nu cred ca-si vor pata reputatia
        I don`t drive fast, I just fly low!
        DDK Photography
        sigpic

Comentariu

Postat în original de DJ35DDK Vezi post
          o sa se tina sigur evenimentul, nu cred ca-si vor pata reputatia
          care reputatie? deja e prea tarziu...
          sigpic

Comentariu

Ar fi frumos sa se tina...poate stabilim o zi anume si ne vedem cu toti acolo.

Comentariu

abia astept sa merg anul asta la 4 tuning cand se afla pm careva cu data exact si mie raman dator

Comentariu

Ar fii frumos sa ne intalnim cu totii acolo , stau cu ochii pe topic , PWR daca iti reuseste anul acesta ce ai scris mai sus cu intalnirea , esti mare , te ajut si eu de aici de la Craiova , doar sa imi spui cand veniti si ne strangem si noi .

Comentariu

Nu e cine stie...stabilim o zi anume si o anumita ora...si vine cine poate...asta daca se mai tine 4Tuning Days.

Comentariu

ar trebui sa se tina 4tuning days.

Comentariu

nu cred că sunt șanse să se țină în aprilie, am vb acum vreo 2 săptămâni cu cineva de la 4t și zicea că nu se știe când se organizează sau dacă se mai organizează anu' ăsta ceva.

Comentariu

De obicei 4tuning days s-a tinut mereu la Bucuresti la unul din moluri in aprilie sau mai !
                        sigpic
                        M5 E60 because life is a bitch ...
                        Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

mi-e dor de o expozitie de masini aprilie sau in mai stiu ca sa tinut mereu.

Comentariu

Din cate stiu eu, 4Tuning nu a anuntat nici un program al evenimentelor din 2011. Singurul despre care se stie sigur ca se va tine, dar nu are nici o legatura cu 4Tuning este Romanian Tuning Show.
                            Romanian Tuning Show - Bine ati venit
                            Log in | Facebook

Comentariu

Daca nu s-a anuntat pana acuma nimic...nu cred ca vom mai avea 4Tuning Days anul asta...probabil ca nu are lumea bani ca sa-si modifice masinile...e criza.

Comentariu

Procesare...
                              X