Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu cred ca se va mai tine 4Tuning Days pentru ca de obicei puneau cronometrul acela pe site in care se preciza cate luni,saptamani,zile,ore au ramas pana la inceputul expo-ului.
Se pare ca nu ati realizat ... Romanian Tuning Show este sustinut din umbra de 4 tuning care vor da masini la expozitie, au fost preluate locatia si modul de prezentare al masinilor si evenimentului in sine, curse de drift cum a fost si anu trecut etc. Au fost aduse si unele imbunatatiri, ceva concursuri noi, au adus motoare in prim plan precum si noua senzatie drifturi cu masinute RC care usor usor prinde si la noi.
Va fii ceva unic cu adevarat nou in Romania, un show de neuitat ... Cine va veni se va convinge singur, organizatorii sunt seriosi si inventivi lucru ce va atrage publicul iubitor de auto si moto laolalta
Nu este vorba de criza aici este vorba de marketing!
Nu , nu si iarasi nu ...
Ca sa se inteleaga , am sa punctez motivele pentru care "4tuning days" nu se va mai tine vreodata , cu sprijinul 4tuning.ro sau orice este legat de asta.
Primul si cel mai important motiv este ca 4tuning s-a vandut (ca site si ca forum) , banii din care se traieste acum sunt adunati din Click-uri.
De fapt , 4tuning nu era altceva decat un mic sponsor , organizarea fiind facuta de Gratian , care probabil era administratorul Site-ului....
Nu o sa mai vedeti vreodata un eveniment organizat de 4tuning sau cu sprijinul 4tuning... Tocmai din cauza ca s-a vandut intreaga afacere unei firme care practic traieste din accesari , site-ul si forumul avand o gramada de accesari. Acum 4tuning e doar o epava in devenire , nici macar mijloc de informare nu mai este. Imaginat-va ca si mie ca firma propietara si administratoare de site-uri mi-ar conveni sa am moderatori MOCA ...
Romanian Tuning Show nu are nicio legatura cu 4tuning , organizatorii care sustineau inainte 4tuning days sau orice altceva legat de 4tuning sau chiar de Bucuresti. Baietii care au organizat sunt din Bacau , bineinteles sprijiniti doar de cativa de la niste firme importante din Bucuresti (nu dau nume).
CA SA SE INTELEAGA , DIN 4 TUNING NU A MAI RAMAS DECAT SITE-UL si FORUMUL !!! E ca si cum eu sunt detinatorul Facebook , organizez si sprijin diverse party-uri si evenimente si primesc o oferta bomba si vand tot si las in administrare celui caruia i-am vandut , fara ca eu sa mai fiu capabil sa sustin sau sa organizez ceva , din momentul vanzarii practic nu ma mai intereseaza ce se intampla atata timp cat eu dorm pe bani....
RTS nu a fost sustinut "Din umbra" de 4tuning... In ultima parte , ai dreptate , e cu totul altceva.
Nu se va mai tine cu sprijinul 4tuning.ro în ceea ce priveste titulatura si sponsorizarile la asta m-am referit! Practic structura evenimentului s-a pastrat iar participantii sunt în mare parte dupa 4tuning. Marele site 4tuning.ro a devenit acum un simplu forum, util membrilor, nu o comunitate care domina tara cu ceva timp în urma!
4 tuning nu au dat nici o masina la expo...lumea a venit pe cont propriu acolo. Evenimentul nu are nici cea mai mica legatura cu ei, ba din contra, mor de ciuda acuma probabil la ce nivel s-o ridicat evenimentu
Înseamna ca masinile cu stickere 4tuning si cluburile gen Street Legal care umplu randurile pe site-ul 4tuning si sunt cunoscuti de aici sunt fantome. Numai reprezinta comunitatea ca înainte ci doar masinile proprii.
E clar ca majoritatea au venit pe cont propriu nimic numai este cum a fost!
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu