Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+20km/h) in masina personala !

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Peugeot 405 nu era a mea, in jur de 155 km/h singur, in masina, era pe gaz mai ducea dar mi-a fost frica nu prea avea frane.

Comentariu

Postat în original de speed Vezi post
      Ieri cu Skoda Octavia 2 1.9 tdi 105 cp 210 km/h pe bord iar pe gps 201-202 oscila ,acm depinde si de gps etc.
      Pai cam aia e viteza reala...de pe GPS, ala nu te minte....chiar daca schimbi si 10 GPS-uri, si pe Logan tot de 8km/h este eroarea indiferent de viteza.
      Cat i-ai dat cel mai mult la Logan pe autostrada? banuiesc ca la motorizarea ta s-a oprit acul la 200Km/h?

Comentariu

De doua ori 205 pe bord in rest 180-200 km/h vede cam des pe ruta filias-craiova si retur.
        Am un filmulet pe la 180.Welcome to Facebook
        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Mitsubishi L200 - 175
          Mitsubishi Carisma - 215

Poze nu am, dar o sa fac cu prima ocazie.
          Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
          BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
          BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
          Opel Astra GSI
          Alfa Romeo 156
          BMW E34 Touring
          NOW: BMW E39

Comentariu

In cartea tehnica scrie 197 eu i-am dat maxim cam 150 pe autostrada in conditii de neatentie ,mai mult nu ii dau ca nu e masina de cursa.

Comentariu

Pe Autostrada Transilvania (adica Cluj-Napoca - Turda ) 205 km/h scria pe bord. Masina are motor de 1.4, 85 CP.

Comentariu

@Carmen cred ca erai la vale putin...e cam imposibil sa atingi 200km/h cu doar 85cp la motorizarea asta maxim 180km/h este real.

Comentariu

271km/h pe A1.Afisajul e digital la RX8, deci eroarea cred ca e mai mica
                  P.S.Masina are scoasa limitarea de 7100rpm in treapta a 6-a si urca pana la 9500rpm
                  Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

Si cum era la 271...stabila?
                    PS. I-ai scos limitarea odata cu resoftarea?

Comentariu

Senzatia e ca se ingusteaza foarte mult soseaua.Oricum, ajung cam in 25sec la 200km/h...Cred ca mai mergea 2-3km/h, ca eram pe la 9100-9200rpm, dar consumul cred ca era in acel moment 35l/100km.Limitarea a fost scoasa de vechiul proprietar.Stoc, masina atinge 235-238km/h in treapta a6-a la 7100rpm.Anyway, numai Ferrari 458Italia atinge aceste turatii
                      Mazda RX-8, +250CP,K&N intake, Brembo brakes, Catless midpipe, Fujitsubo exhaust, 9500rpmm...

Comentariu

200 km/h cu Renault Megane Coupe 1999,1,6 16V la intrarea in sibiu dinspre Talmaciu in mai multe randuri
                        250 km/h pe autostrada in Germania la primul meu contact cu masina,220 km/h in tara intre Iernut si Ludus cu Fiat Coupe 2000 cm 20VT,220 CP
                        175 km/h tot intre Iernut si Ludus cu actuala masina Renault Megane 2 bicorp,1,5 dci 101 CP

Comentariu

Ce de vitezomani pe topic pe-aici .
                          Va ia politia ma, stati cuminti!!
                          I don`t drive fast, I just fly low!
                          DDK Photography
                          sigpic

Comentariu

Pai dc sa ne ia ca nu au dovezi

Comentariu

Glumeam si eu . Mai dai in gogosile lor de capete de creta.
                              I don`t drive fast, I just fly low!
                              DDK Photography
                              sigpic

Comentariu

VW Passat 1.8 20V 210 km/h si inca mai urca daca ii dadeam dar nu am mai avut unde.
                                Poza nu am ca eram prea ocupat cu viteza, dar voi revenii cat mai curand cu o poza la o viteza mai majora

Comentariu

Procesare...
                                X