Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+20km/h) in masina personala !

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

BMW X3 3.0sd prinde 250 pe bord. Nu are probleme la viteza asta, însă zgomotul făcut de vânt este mare.

Comentariu

255km\h....atat zic...verificat....ce o venit dupa trag si acuma(n-am patit nimic legal)....

Nu mai vedeam nimic in lateral,numa in fata,si trebuia sa "prafuiesc" volanu ca facea pe barcuta....

Comentariu

Postat în original de MARKIZU Vezi post
        170 Golf 3 motor 1.4 multipunct 55 cai 40 kw
        si dovada
        esti sigur ca nu ai acele dereglate de la plasme?

oltcit 160 km/h.
        bmw e36 2000 150cp 240km/h.
        in dreapta audi s8 w12 250 km/h limitat.
        sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Daewoo Cielo 1,5 8v 80CP Euro3 , cutie de opel 1,8 (F20 cu rapoarte lungi , se vede asta la turatii si viteza masinii) .Toata lumea ma cam ia la misto si nu sunt crezut , oricum dovada am facut-o catre Craiova-Filiasi si pe autostrazi la 2 dintre prietenii mei cu GPS-ul iar eroarea a fost de 5-8 km/h.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	fotografie0218.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	374,3 KB 
ID:	39624 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0070.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	177,2 KB 
ID:	39625

Comentariu

La 170 4000r/min?

Comentariu

Da,intereseaza-te de tipul asta de cutie care s-a pus pe 1,8 espero si cu 2 mici modificari ( la prinderea de motor si la timonerie) merge si pe cielo . Ne vedem intr-o seara si iti fac dovada.

Comentariu

Recent...si pentru ultima oara in viata mea....BMW 330 i coupe modificat....310km/h in dreapta normal....

Comentariu

@Z20LET De ce pentru ultima oara, ce nu ti-a placut?
                  Postat în original de Greku`KTL Vezi post
                  Da,intereseaza-te de tipul asta de cutie care s-a pus pe 1,8 espero si cu 2 mici modificari ( la prinderea de motor si la timonerie) merge si pe cielo . Ne vedem intr-o seara si iti fac dovada.
                  Pai si la 5500rpm cand banuiesc ca intri in limitare la motor ce viteza atingi?

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post

Pai si la 5500rpm cand banuiesc ca intri in limitare la motor ce viteza atingi?
                    193 km/h
                    L.E : Plafonarea ( limitarea) e undeva aproape la 6500 rpm

Comentariu

Pai daca ai limitarea la 6500rpm, probabil treci de 200km/h.

Comentariu

nu-mi plac masinile cu tractiune spate...prea violent,prea...nu stiu...si nu-mi confera siguranta....alta e la tractiune fata sau 4x4.....eu la a mea nici nu simt cand ajung la 200....nu ma baga in scaun violent...si e stabila....pfff...no more rear traction....cand i-o dat 3 io fugit curu...o accelerat in derapaj...

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                          Pai daca ai limitarea la 6500rpm, probabil treci de 200km/h.
                          Asta chiar ca nu cred nici eu, oricum am gps si cand o sa am frane pe discuri si pe spate o sa mai fac arogante de-astea..totusi mai vreau sa ma bucur de viata.

Comentariu

sa-mi aratati si mie o poza cu limitarea la 6500 in treapta 5 va rog
                            sigpic

Comentariu

Nu cred ca va fii niciodata.

Comentariu

Am mers sa vad viteza maxima la 5 masini, respectiv :
                                Opel Astra G 2.0 DTI 16v ( 94CP ) - chiptuning : 195km/h Timisoara - Arad
                                Hyundai Sonata 2.0 16v ( 136 CP ) - stock : 208km/h Timisoara - Arad
                                BMW 320VANOS ( 174 CP ) - galerie schimbata, ambreiaj sport, chiptuning : 225km/h Autostrada Budapesta
                                BMW 325 TD ( 116 CP ) - stock : 205 km/h Timisoara - Sag
                                VW Passat 1.8 20V ( 138 CP ) - chiptuning : 215km/h autostrada Gilau - Turda

Aveam poze cu primele 3 masini, dar am reinstalat windows-ul, si numai am dovada. Dovada o am cu prietenii mei, oricand la orice ora
                                .
                                Salut si numai bine

.

Comentariu

Procesare...
                                X