BMW X3 3.0sd prinde 250 pe bord. Nu are probleme la viteza asta, însă zgomotul făcut de vânt este mare.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Top speed afisat de bord (posibile erori +5,+20km/h) in masina personala !
Adună
X
-
esti sigur ca nu ai acele dereglate de la plasme?Postat în original de MARKIZU Vezi post170 Golf 3 motor 1.4 multipunct 55 cai 40 kw
si dovada
oltcit 160 km/h.
bmw e36 2000 150cp 240km/h.
in dreapta audi s8 w12 250 km/h limitat.sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu
-
Daewoo Cielo 1,5 8v 80CP Euro3 , cutie de opel 1,8 (F20 cu rapoarte lungi , se vede asta la turatii si viteza masinii) .Toata lumea ma cam ia la misto si nu sunt crezut , oricum dovada am facut-o catre Craiova-Filiasi si pe autostrazi la 2 dintre prietenii mei cu GPS-ul iar eroarea a fost de 5-8 km/h.
Comentariu
-
@Z20LET De ce pentru ultima oara, ce nu ti-a placut?
Pai si la 5500rpm cand banuiesc ca intri in limitare la motor ce viteza atingi?Postat în original de Greku`KTL Vezi postDa,intereseaza-te de tipul asta de cutie care s-a pus pe 1,8 espero si cu 2 mici modificari ( la prinderea de motor si la timonerie) merge si pe cielo
. Ne vedem intr-o seara si iti fac dovada.
Comentariu
-
nu-mi plac masinile cu tractiune spate...prea violent,prea...nu stiu...si nu-mi confera siguranta....alta e la tractiune fata sau 4x4.....eu la a mea nici nu simt cand ajung la 200....nu ma baga in scaun violent...si e stabila....pfff...no more rear traction....cand i-o dat 3 io fugit curu...o accelerat in derapaj...
Comentariu
-
Am mers sa vad viteza maxima la 5 masini, respectiv :
Opel Astra G 2.0 DTI 16v ( 94CP ) - chiptuning : 195km/h Timisoara - Arad
Hyundai Sonata 2.0 16v ( 136 CP ) - stock : 208km/h Timisoara - Arad
BMW 320VANOS ( 174 CP ) - galerie schimbata, ambreiaj sport, chiptuning : 225km/h Autostrada Budapesta
BMW 325 TD ( 116 CP ) - stock : 205 km/h Timisoara - Sag
VW Passat 1.8 20V ( 138 CP ) - chiptuning : 215km/h autostrada Gilau - Turda
Aveam poze cu primele 3 masini, dar am reinstalat windows-ul, si numai am dovada. Dovada o am cu prietenii mei, oricand la orice ora
.
Salut si numai bine

.
Comentariu

Comentariu