Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce avem noi aici............
Da , ce avem noi aici?
PWR felicitari pentru bijuterie , imi place , nu impopotonata , nu facuta brizbrizuri , etc.
Simplu , discret , finut.
Un exemplu de masina care poate face diferenta.
Ii dau dreptate lui speed , este foarte frumoasa , simpla , finuta , parca este si putin eleganta ( datorita mai ales culorii ) , ai avut o idee geniala privind iluminatul in bord , asadar tine stilul acesta ( parerea mea) pentru ca ii sta foarte bine.
Merci adina.
Mi-a venit comanda azi si anume:
- placute frana Ferodo Premier;
- ulei motor Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40;
- filtru ulei MANN pentru Diesel W79;
- buson baie ulei cu cap magnetic;
- ulei cutie de viteze Motul 75W80;
Pe langa astea mai vreau sa schimb si bieletele antiruliu ca am 72000km si nu le-am schimbat niciodata...dar problema e ca nu am rampa si parca vad ca apelez la un service.
Nu am mai postat de ceva vreme pe aici, 87 000 km fara probleme de motor sau altceva(doar schimbat ulei si filtre la fiecare 10 000 km, iar cel de motorina la fiecare 20 000 km + purjat la fiecare 5000 km), intre timp am schimbat:
- Bielete (ARTICULATIE AXIALA) LEMFORDER - 210,00 Lei;
- Cap Bara LEMFORDER D/S - 240 lei;
- Bucse Bara Stabilizatoare FEBI - 18 lei;
- Set Bielete Antiruliu FEBI - 56 lei;
- Kit Reparatie Flansa Amortizor LEMFORDER + rulmenti SNR - 190 lei;
- Pasta Filete LOCTITE 243 - 35 lei;
- Duze Spalare Parbriz Tip Perdea Logan 2 - 39 lei;
- Obturator praf balama antivant (vezi aici) 40 ron;
- Lichid Servodirectie Mobil Premium ATF 220 tip Dexron II - 30 lei;
- Amortizoare Monroe Original Black pe fata - 270 lei;
- Modul intermitent pentru al treilea stop de frana(vezi aici) - 50 lei;
- 3 x LED P21W (BA15S) 16W culoare rosie Epistar + 2 x CREE + lupa de sticla inlocuiesc becurile stoc pe frana (detalii aici) - 270 lei;
Becuri stoc de fabricaP21W
Becuri LED P21W (BA15S) 16W rosii Epistar + 2 x CREE + lupa de sticla
Si aceleasi becuri led dar la ora 20.
Comparatie Bec clasic stoc 21W vs bec LED 16W
Stanga bec LED 16W vs Dreapta bec clasic stoc 21W
Avantajele becurilor cu led sunt:
- lumineaza mult mai bine/puternic chiar si ziua;
- timp de reactie mult mai mic(se aprind mai repede);
- fiabilitate crescuta(durata de viata imensa);
- consum doar 4W la un bec led de 16W comparativ cu bec clasic de 21W, desi este irelevant consumul pe becurile de frana/semnalizare/marșarier (vezi aici);
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu