Ms pt aprecieri, steaua v-a disparea astazi de pe masina. Jante cu buza nu pun pt ca are toata lumea, iar legat de suspensie, va fi ceva kw, dar la vara. M-am gandit la o grila fara sigla, dar nu-mi place plasa metalica. Cred ca o voi face tot in carbon 3M.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Logan 1.5 dCI B 83 DSL the new guy !
Adună
X
-
DSL-ule , tu stai cumva pe langa Universitate ? Pe Gheorghe Doja cumva ? Am vazut masina intr-o zi parcata pe trotuar la ultimul bloc pe stanga , pe urcare spre Universitate.....A , si ne-am mai petrecut o data in centru pe la BCR , tu veneai dinspre RENEL iar eu tocmai vroiam sa ies de pe aleea de langa parcul de la Finante
Si Vis Pacem , Parabellum !!!
Comentariu
-
1. grila clean ok, e interesanta, chiar misto, da facuta pro cu ransforsari
da colantu, si pe diesel, si hai fie pe diesel, da daca nu pui si plafon/capota/portbagaj o sa fie cam nimic, ca nu pastrezi nici un stil...si nu merge nici cu jantele..plus ca daca nu umbli la suspensie si ai stickere de cupa, e cam ciudat...imi place cum ai facut exterioru pana acu, da de acum inainte...ce nu inteleg de ce vrei sa pierzi din originalitate si sa pui ce au toti?sigpic
Comentariu
-
Miercuri la 18 la stadion, unde se dau testarile de pc. sau, uite id meu sanduleo
Pe stickerul lateral va exista sigla cube, pe care o am si pe capota, nu are nimic legat de cupa. iar colantul va fi chiar nuanta jantelor. oricum daca nu-mi va placea, va disparea de pe masina. pe plafon nu am cum sa pun, pt ca in primavara se va colanta cu carbon 3m, cum am si a[pota si oglinzile.Ultima editare de PWR; 11.Mar.2011, 10:27.
Comentariu
-
frumos ti-a iesit grila
la multi am vazut ca fac doar de dragu de a face grila clear,strambe fara ramfortari etcsigpicLogan 1.6 16v 85 SRY
Comentariu

dupa cum promiteam mai devreme , acum atasez pozele cu viitoarele modificari ale DSL-ului, adica grila clean 
Spor la lucru oricum , poate ne intalnim intr-o zi la o cafea pe capota masinii sa stam de vorba 

Comentariu