Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Provocari auto

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Parerea mea...este ca unele persoane au prea mult timp liber! E39 nu este o masina de curse...ca sa te mandresti ca ai facut-o, e o limuzina, o doamna pe strada, iar motorul tau adi e cam micut pt gabaritul ei. sincer...nu stiu daca ai invatat sa scoti untul din ea,dar mai ai pana pana sa o cunosti foarte bine, sa stii sa pleci cu ea foarte bine, iar pana la urma..daca se intampla ce se intampla la o cursa adevarata mai ziceam,dar cand te dai din pasiune sa vezi si tu daca mai trage sau nu si o arzi pe N topicuri ca am facut ca am dres..inseamna ca e doar un copil.

Stai tu linistit si nu mai baga toate prostiile in seama,ai grija doar de masina ta:-)

Comentariu

Ti am zis si in mesaj sa nu ti bati capu Adi, da vad ca si aici ajunge la fel ca pe topicu ala, la fel de off-topic si la fel de laudator catre marca proprie...tu ai fost singurul cu un raspuns competent, desi tu esti cel vizat, in rest numai acuze..nu i corect cu minciuna, da oricum acolo nu stie nimeni despre cine e vorba si oricum e subiect inchis si orice ai posta tu acolo n o sa primeasca nici un fel de avertisment ca nu ai motive concludente..eu zic s o lasi balta, deja e penibil, benzina vs diesel, dacia vs bmw, masina de familie barca contra limuzina, unele s ditamai tancu, altele au cutii de viteza de bicicleta, ce naiba..totusi ma asteptam sa fiti voi mai cerebrali si sa stiti sa tratati situatia cu eleganta, da exact acelasi stil...
      sigpic

Comentariu

@hiena-corect ai dreptate , am spus si imi sustin parerea este o masina grea si nu am experienta lui speed care este aprope in fiecare joi sa-si improspateze liniutele de 400m.
        @Geo-acolo deocamdata personal nu am intrat dar daca este sa o luam asa cum scrie acolo pe forum cred ca fiecare are dreptul sa isi exprime nemultumirea .
        Repet , nu am nimic cu marca Dacia dar cit timp speed spune:
        cand m-am dat cu 520 150cp 1500 kg de la 130 km/h vine tare pe mine nu ai ce sa ii faci,cu ceed m-am alergat eu face 16v pana la 180 relax,golf 6 1.6 benzina la 190 blana am trecut pe langa el,da de la 170 a trecut urcat el mai repede dar la drum intins l-am luat.acum depinde si cum ii dai etc.
        Apoi continua:
        1.ceed-ul pe 400m e varza.nu va mai gadilati atat in talpa parca ar fii ozn ceedul,e o masina asa cum e si loganul.deh daca in loc de dacia ar scrie bmw?ati mai comenta?va zic eu nu ati baga coada intre piciaoare si ati lua-o la fuga.
        2.astea sunt fimuletele cu bmw-ul
        logan vs bmw 520 part 2.avi - YouTube
        logan vs bmw 520.avi - YouTube
        3.el chiar a si plafonat-o.
        e greu sa crezi ca te face un logan )dar realitatea nu e tot timpul asa cum ti-o doresti.
        Si dupa se remarca iar prin urmatorul comentariu:
        mergeam 1-2-3 cap
        la capat de 3, aveam in fata 1 bot,botul lui la roata mea fata.recunosc pe 450-500m ma ia
        Si apoi incepe cu ironii:
        matematica e grea.)
        iury de ce nu ti-ai luat bmw?au ajuns toate gioarsele din germaia anglia in romania,de aia dau cu ele pe capete.pune si tu un filmulet cu ce masini te-ai dat pacat ca numai am oltcitul ca te provocam.) sau si de ala fugeai?daca vrei vino la craiova sa te dai cu un oltcit pe cati bani vrei tu pariez eu pe el.
        Apoi ma ierta-ti domnilor dar nu admit asa ceva indiferent de unde si cine posteaza asa ceva.
        Aici isi i-a orice comentariu in egala masura cum imi i-au eu acolo iar referitor la minciuna......are picioare scurte speed care nu ai inteles de prima data ca nu ai ales persoana potrivita .
        Acum intervin pe alta cale diplomatia a fost efectuata cu prima ocazie cand te-am prins si ai zis apoi raspicat pe acel forum Adi este un baiat de nota +10 si ne-am dat for fun , apoi ai postat si celelalte filmari in care s-a vazut ca te-am luat speed cu cele 75 kg in masina ta , iar acum speed imi intorci iar respectul si diplomatia care am avut fata de tine prin MINCIUNI SI LIPSA DE RESPECT fata de mine si munca mea numind-o tu geoarsa?
        Hm........nu permit asa ceva .

Comentariu

Si sa fie treaba treaba va anunt ca de unde v-ati dat voi si pana la intersectie NU sunt 402m... sunt in jur de 350-380m.
          sigpic
          SLAMMED DACIA LOGAN
          STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Eu daca eram in locul lui adi nu ma dadeam cu loganu(cu motorizarea de varf 16v) in primul ca e diferenta prea mare de greutate intre masini(loganul fiind usor la 1200kg), deci ar fi 1500kg vs 1200kg cu 150cp(care nu stii daca mai sunt toti acasa) vs 105cp.
            In locul lui adi ca sa mai usurez masina de cele 1500kg mai scoteam bancheta spate, roata de rezerva si plecam cu cel mult 10L de benzina in rezervor.

Comentariu

Benzina oricum nu avea multa atunci .
              Dar e mult mai grea si mai..barca. Sa se dea cu Gabi sau cu Tavi daca vrea curse-adevarate speed.
              I don`t drive fast, I just fly low!
              DDK Photography
              sigpic

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                Eu daca eram in locul lui adi nu ma dadeam cu loganu(cu motorizarea de varf 16v) in primul ca e diferenta prea mare de greutate intre masini(loganul fiind usor la 1200kg), deci ar fi 1500kg vs 1200kg cu 150cp(care nu stii daca mai sunt toti acasa) vs 105cp.
                In locul lui adi ca sa mai usurez masina de cele 1500kg mai scoteam bancheta spate, roata de rezerva si plecam cu cel mult 10L de benzina in rezervor.
                iar scoti perle..e vorba de raportu de putere/greutate..s au dat pentru ca erau asemanatori...da se pare ca s a pierdut notiunea de "fun" pe drum...
                sigpic

Comentariu

Haideti sa incetam.
                  Eu unul , sunt sigur ca s-a rezolvat si cu ce a fost si ce s-a scris .
                  Imi cer scuze inca odata pentru unele cuvinte care le-ati citit aici .
                  Va multumesc.

Comentariu

Pot sa ma dau eu cu golanul? as vrea sa vad ce ar iesi
                    Fiat passion
                    Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Alte provocari?

Comentariu

Procesare...
                      X