Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Provocari auto

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

liniute curse raliuri etc LOGAN - Pagina 328 - Dacia Logan Romania
    @speed- vad ca problema persista , in scurt timp voi apela la moderatorii saitului sa vedem si noi cine crezi ca are dreptate?
    Aaaaaa inca ceva , eu unul nu am permis la nimeni cuvintele "georse " etc. la nici macar o masina de 20 ani si vad ca totusi cuvintele acestea se repeta, dar daca totusi ai avea putin respect ai putea sa intervii sa spui totusi ce s-a intamplat , poate pentru unii nu am fost destul de clar.

Comentariu

Nu inteleg de ce evita unele chestii speed.. poate vrea sa se dea "mare" ca a luat un bmw ..

Comentariu

geoarsa asta mai rezista inca 20 de ani, asa batrana cum e.
        tabla aia de pe casa pusa pe masina(dacia) in 6-7 ani ori se rastoarna ori are rugina pe ea mai mult decat avea oltcitul meu dupa 25 de ani de "suferinta" )

@speed: cand iti vei permite si tu o gioarsa probabil ca nu iti vei mai incapea in piele. pana atunci ramai cu una romaneasca in care probabil pana la anii acestui bmw o vei mai cumpara de 3-4 ori prin piese si multe altele.
        TA-Technix - Suspensii Sport pt masina TA

Comentariu

Minciuna are picioare scurte!!!!!!
          Daca tot vrei speed sa te dai mare asa , te rog sa gasesti alta masina , eu unul nu accept sa vad asemenea comentarii josnice din partea ta.
          @eddyboy- pai aici este problema ca el spune pe logan club doar ce vrea insa eu voi posta aici tot adevarul care l-am scris si inainte doar ca speed aici nu cred ca mai ai sanse sa minti.
          @danie3lll- pai tocmai daca eu postam sau oricine posta asemenea cuvinte cred ca se supara si el , dar na acum el este cel care a vorbit asa si aici cum a facut si el acolo nu cred ca are dreptul la comentariu la ce a scris .
          Aaaaaaaaaaa inca ceva parca mai erau doua filmari ceva cu 75 kg ..........dar acelea s-au pierdut pe toba Loganului daaaaaaaaa..........

Comentariu

OMG... ce discutie inutila... cand vreodata intr-o viata reala un BMW se va compara cu Dacia ? :| ( PS un banc: Stiti de ce nu au facut Dustere negre ? ca se confundau cu X6 =)) )
            compari o masina de 150cp ( cine stie daca ii mai are pe toti) si aprox 1500de kg din anul `96-`97 cu una de 1000 de kg si aprox 120cp din `09...
            E39-le nu e o masina de curse, e o masina " de lux" eleganta...cu loganu azi cari porumb maine te duci la curse...poimaine rade inima in tine cand te dai jos din ea in fata vecinilor plin de invidie...(termopane si logan, visul oricarui taran )
            sigpic
            SLAMMED DACIA LOGAN
            STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Pai tocmai speed nu intelege asta si ma pune pe mine in rolul principal ca m-a luat , masini georse etc etc , Stefi sa nu inteleaga ceilalti de Logan ca avem ceva cu acest model sau cu marca Dacia in sine dar unul din proprietari fata de mine a gresit si isi v-a lua cuvintele care le merita , nu am georsa chiar daca valoreaza acum 4500 euro si este din 97 , dar nici masina cu 45 cp in plus dar nici masina care sa ma dau la curse cu ea dar nici masina si nici nu ma uit la pasarele si toate cele care s-au scris despre mine pentru ca speed ascunde si minte pe acel forum.
              Nu il invinovatesc decat pe el , putea frumos sa spuna ce a zis in aceeasi zi cand l-am prins prima oara cu minciuna dar este la a doua abatere si cite vor urma oricum moderatorii acelui sait l-au mai sanctionat in trecut si nu degeaba.
              Multumim pentru intelegere proprietarilor de Dacia si va promitem ca nu avem nimic cu nimeni cit timp nu vedem astfel de comentarii.

Comentariu

De fraier imi facusem eu ursu cand putea sa pun 16V pe logan si faceam racheta
                PS: si eu am logan...Speed..las-o jos ca macane
                sigpic
                SLAMMED DACIA LOGAN
                STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Hai vere adevarat acum, ajunseram sa comparam BMW-ul cu Deisia..si mai ales E39 :x, pana aici ca ma supar.
                  I don`t drive fast, I just fly low!
                  DDK Photography
                  sigpic

Comentariu

Stefi tu stii cum trage masina lui speed ?
                    Pffffffffff el face pe toata lumea , hai fa-i oferta pe 16v de pe Loganul lui si mai pui si turbina si atunci faci si avioanele la decolare
                    Vorba ta Stefi macane rau de tot dar degeaba ca poate macane dar nu spune nimic.
                    @DDK- termen de comparatie nu exista dar speed poate nu stie ce s-a intamplat hai sa ii aducem aminte si poate ca unii din utilizatorii acelui forum da o geana pe acest forum.
                    Un lucru este cert : RUSINE SPEED PENTRU IMAGINEA CARE TI-O CREEZI PE BAZA UNOR MINCIUNI!

Comentariu

Da, observ situatia..
                      Lasa-l in valvele lui daca nu inceteaza cu astfel de comparatii.
                      On: Te fac o liniutza cu Dusteru`? :x =)))))
                      DDK Photography
                      sigpic

Comentariu

Sa il las eu?
                        Hahahahhahahaha pai cine scrie DDK pe forum Logan club de mine?
                        DDK nu ma dau decat "for fun" si inca odata cuvintele lui speed de prima data cand l-am prins cu minciuna.
                        Oricum sunt cu ochii pe el si aici cum il prind cu minciuna cum isi ia comentariu care il merita iar acolo vor avea grija altii

Comentariu

Stiu ca te dai just for fun, dar daca n-ai cu cine..
                          DDK Photography
                          sigpic

Comentariu

Logan 16 VULVE
                            sigpic
                            SLAMMED DACIA LOGAN
                            STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

Eee ‪Robert SGM'Logan VR6 la Pro-Motor‬‏ - YouTube
                              DDK Photography
                              sigpic

Comentariu

Oare motorul acesta nu este "georsa" , vad ca este generatie veche cum se poate sa vorbim asa de un Logan cu motor de WV din anii 90?
                                Daca este sa o luam pe bune felicitari proprietarului si din punctul meu de vedere mult respect pentru ce a realizat ,din punct de vedere al lui speed cred ca deja se gandeste ce sa zica acum......

Comentariu

Procesare...
                                X