Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Intalniri membri forum Craiova

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Poze de azi

Cateva noutati pe ziua de azi dar una din surprize a fost Chiciuc cu un e90 foarte frumos pe motorina , o bijuterie eleganta a seriei mijlocii de la Bmw.
    Gabi a inlocuit jantele cu cele de la Seria 7 , facand e39 mult mai agresiv dar in acelasi timp foarte frumos.
    A fost prezent si Garcia cu al sau e36 , dupa o polisare totala micuta pisica aratand foarte bine.

Comentariu

• Poze de azi partea a-2-a

Am uitat de Hoollowman care s-a tinut de cuvant si a venit cu cel mai nepoluat vehicul .

Comentariu

• haha.. mai face lumea miscare
        e90 ala e prea tare

Comentariu

• Sa stii ca s-au dat ture si pe doua rotii
          Referitor la e90 , hm..... foarte frumos cit si destul de agresiv , m-am asezat pe scaunele confortabile cit si sportive cu un sprijin lateral foarte bun si am fost placut impresionat de confortul care il detine astfel de model cu toate ca exteriorul defineste agresivitatea.
          Motorul este de 2.0 litri motorina ajutat de o cutie de viteza automata .
          Ce m-a surprins?
          Silentiozitatea acestui motor care are destula putere pentru un confort la drum intins .

Comentariu

• Salut, spuneti-mi si mie unde e situat debimetru de aer la Bmw e46 316i !
            Eventual daca aveti o poza
            Multumesc !
            sigpic
            M5 E60 because life is a bitch ...
            Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

• data viitoare viitoare vin cu ea spalata si-o sa incerc sa-i prind si toba,in curand poate iese si ea la lumina sa nu mai fie cea mai urata pisica din oras

Comentariu

• Ehe....lume noua , hai ca este frumoasa si nu este cel mai urat e36 din oras.
                Sa nu uiti de ce te-am rugat pe 17 septembrie, ne auzim la telefon .
                Si inca ceva , prioritate este ambreiajul , prietenii stiu de ce.

Comentariu

• daca nu e vremea urata o sa fim acolo pe baricade
                  sper sa reusesc sa-l schimb cat mai repede,desi dupa ce m-a dat teo o tura mi-au venit alte idei

Comentariu

• @DJ-09-RUN- debimetru de aer la Bmw e46 316i , este localizat in dreapta cum privesti catre motor , am sa atasez o poza sa iti dai seama despre ce este vorba.
                    @Garcia-ei a scos Teo e36 la plimbare?
                    Da mai multe detalii te rog sa stim si noi.

Comentariu

• cu motoreta

Comentariu

• @ Adrian17071979 - multumesc frumos, am gasit !
                        sigpic
                        M5 E60 because life is a bitch ...
                        Detailing auto - stefiPjj

Comentariu

• @Garcia- sa nu spui ca te bate gandul la motoreta?
                          @DJ-09-RUN- cu multa placere.

Intr-o parcare ...
                          Fotografia este facuta de un moderator de pe alt forum din Craiova.

Comentariu

• Ce motorizare are DJ-09-JYW?

Comentariu

• Diesel 2.0 litri.
                              Acesta este modelul care iti place?

Comentariu

• Da exact, chiar imi place mult modelul cu exact motorizarea asta 2.0 diesel 150CP banuiesc, aceeasi culoare neagra si pe langa asta imi mai place si DJ-10-HCA, daca as avea bani acuma una de genu asta mi-as lua.

Comentariu

Procesare...
                                X