Te lasa la tine la munca in continuare, nu te mai inchid ca n au locuri
Led-urile nu sunt noi , sunt puse mai demult , daca nu ma insel am poze cu ele si pe paginile anterioare...De costat nu au costat mult , sunt din astea ieftine , dupa ce o sa imi termin cealalta grila ( cea cu plasa ) imi voi lua altele "de fite" care sa lumineze mai puternic si pe care le voi monta in spatele plasei . Pe astea am dat aproape 30 de ron.....
Ceva update-uri si va las pe voi sa le descoperiti 
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.

Comentariu