Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Citroen Xantia 1.8L Frantuzoaica argintie

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Te lasa la tine la munca in continuare, nu te mai inchid ca n au locuri
    sigpic

Comentariu

Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Hai mai nene , am inteles ca ai intampinat oarece greutati cu frantuzoaica. Le-ai rezolvat ? Ca te-am dar lipsa la apel pe forum de prea multe ori .
        Ia baga ceva noutati ca sa fi iertat !
        sigpic

Comentariu

go low go low
          arata super masina

Comentariu

Multam Matrozule incerc sa ma revansez O sa pun poze zilele astea cu folia "carbon" de pe bord E bine ?

Comentariu

Arata foarte bine.
              Cu niste jante pe masura o sa fie bestiala.
              Baftaaa
              sigpicLogan 1.4 MPI
              Dupa doua blituri, daca nu sunt in spate sunt in stanga.

Comentariu

Danke !

Comentariu

Am ramas dator cu poze la ce am mai facut la masina , inclusiv cu pragul pe care am reusit sa-l indoi zdravan intr-un stalp de parcare ( mama lui de prost care l-a batut fara sa ma anunte..... ) !!!

Comentariu

Ahhhhhhhh , ce lovitura urata..........
                    Acum trebuie sa inlocuiesti pragul sa bagi sudura
                    Imi plac noile iluminari la ceasurile de bord.
                    Eu sper sa o rezolvi cit mai curand si sa ne tii la curent cu rezolvarea pragului , pret , lucrare efectuata, etc.
                    P.S.: Usa este atinsa ?

Comentariu

Doaar un pic de tot e atinsa usa....merge cu pana de lemn scoasa....Cine a zis de sudura ? Pai ce am innebunit ? Nu bag sudura in masina pentru prag nici sa ma bati...Am vorbit cu un neica si a zis ca mi-l face cu vreun milion si ceva , fara sudura , fara sa-l sparga ci tras si adus la linie , chituit , bagat fibra si finisat pentru vopsit . Va tin la curent

Comentariu

Am vazut ca ti-ai pus leduri daylight in grila de la radiator, trebuia sa pui niste poze facute mai la apus de soare sa vedem cum sunt si cat te-au costat.
                        Vad ca ti-ai pus si stickererele cu supercars.

Comentariu

Pai daca le-am primit nu era normal sa pun "stecherele" cu Supercars ? Led-urile nu sunt noi , sunt puse mai demult , daca nu ma insel am poze cu ele si pe paginile anterioare...De costat nu au costat mult , sunt din astea ieftine , dupa ce o sa imi termin cealalta grila ( cea cu plasa ) imi voi lua altele "de fite" care sa lumineze mai puternic si pe care le voi monta in spatele plasei . Pe astea am dat aproape 30 de ron.....

Comentariu

Ce se mai aude de frantuzoaica argintie?

Comentariu

Uite ce se aude Ceva update-uri si va las pe voi sa le descoperiti
                              Scuze pentru ultimele trei poze dar nu am reusit sa le salvez
                              http://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1327525994

http://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1327525994

http://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1327525994
                              Fișiere atașate

Comentariu

Dupa schimbarea filtrului de aer se observa diferenta de mers a motorului , consum sau zgomot al acestuia?
                                Statia vine foarte bine sub cotiera , de asemena imi place si dvd-ul .
                                Sa le stapanesti sanatos si multi km fara incidente.

Comentariu

Procesare...
                                X