Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce scule audio aveti?

Adună
Acesta este un topic important.
X
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Si upgrade-ul pe luna asta
    Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	schema11.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	110,3 KB 
ID:	40095

Comentariu

Salut pigoo. Mi-a sarit in ochi acum cateva luni pe o schema de a ta un Fi Q 18 si sunt curios de unde puteai face rost de Fi-uri.Caut de mult timp, dar din pacate din cate stiu eu nu se gasesc decat in america si canada. Daca m-ai putea ajuta cu un raspuns raman dator

Comentariu

Tot acolo unde ai gasit si tu, prin cineva care poate aduce . preturi maricele, intre timp m-am orientat catre altceva .

Comentariu

PIGOO ce sistem de dif pe 16.5 recomanzi pana in 650 ron ? (in principiu vor fi amplificate de un audison srx 2s / 2X180W @4ohm)
          Si un Hu bun daca mi-ai recomanda nu ma supar, dar sa nu depaseasca suma de 800 RON

Comentariu

recomandarile se fac pe baza a ce iti doresti tu de la sunet asa ca prefer sa nu recomand ceva ce ar putea sa nu fie pe gustul tau .

Comentariu

pai merg pe mana ta, tu ai ascultat multe sisteme. eu ma gandisem intre Mb Quart Formula FSA216, DLS R6A, Helix Esprite E62C, Focal Polyglass 165VB, Hertz Energy ESK 165.4.Care suna mai bine pe bass? adica care coboara mai mult...pt ca ascult numai rap si muzica care coboara sub 40-50Hz

Comentariu

difuzoarele nu vor conta la fel de mult cat va conta masina si insonorizarea .
                in principiu difuzoarele cu cat sunt mai scumpe cu atat canta mai bine, cu cat sunt mai ieftine bubuie mai tare. deci daca vrei bas... reorienteaza-te catre ceva mai ne-SQ.
                daca vrei difuzoare care sa si cante si sa stie si bas.... costa.

Comentariu

la vw bora...8x boxe originale de fabrica
                  placer jvc 2 din xr 611,lada bass hifonics titan si statie mac audio z 2200

suna foarte clar,bass curat si absolut suficient pentru uz personal(nu competitii nu braiaje aiureah si etc)
                  si asa uneori deranjant

Comentariu

sistemul meu pus pe un Mercedes Sprinter este compus din :

dvd - ALPINE IVA-D106R
                    modul navigatie - ALPINE NVE-M300P
                    procesor sunet - ALPINE PXA-H700
                    amplificatoare - AUDISON SRx5.1 + HIFONICS Z1000iL
                    subwoofer - HELIX SPXL12
                    conectica - 0AWG by ORION
                    traductoare - Infinity Kappa 1CS

Comentariu

Eu as avea ceva pe masina care deja mia mancat bateria si am scos alimentarea de la sub.
                      Pioneer AVH-P5000
                      Zeus ZSI-6.2C
                      Zeus ZSI-5.2C
                      Zeus ZLi-12DUAL
                      Statia CRUNCH dar nus exact ce model e ceva vechi si bun.4x150 si 2x300 in punte.

Comentariu

daca nu ai matiz, sau ceva de genu, ti-a mancat bateria pentru ca nu stai bine la capitolul conectica ... in nici un caz datorita performantelor sculelor
                        sigpic

Comentariu

Procesare...
                        X