Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Am dechis acest thread , ca sa putem impartasi impresiile si fotografiile despre locurile care le-ati vizitat . Cat de mult v-au placut , ce hoteluri sau pensiuni v-au impresionat cel mai mult. Detalii despre starea drumurilor , obiective turistice , si preturile practicate .
Se mai merita vacantele in tara noastra ? Sau preferati locatii din alte tari ? Specificati si de ce.
Sincer sa fiu nu prea am calatorit asa mult,din lipsa de bani nu de altceva.
Florine poate incepi tu primul si ne arati ce locuri ai vizitat,ce merita vazut.
Eu am vizitat , daca pot spune vizitat foarte multe locuri, dar din cauza meseriei mele . Ce voiam eu cu topicul asta era , sa ne spunem parearea in legatura cu concediile sau vacantele facute cu familia sau prieteni , atunci cand ai plecat la drum cu masina personala. Totusi am o vacanta la activ , in Slovacia (Bratislava), dar revin cu detali in alt mesaj, ok?
Anul trecut facut un tur al Romaniei. Poze nu pun deoarece nu are rost.
Plimbarea mea a fost pe urmatoarea ruta: Constanta-Curtea de Arges - innoptat langa la o pensiune frumoasa "casa teo" - recomand.
transfagarasan-sibiu popas 2 zile la Agnita, nu am ce sa recomanda am ramas la niste cunostinte.
Sighisoara - innoptat la o pensiune ok - recomand(daca e interesat cineva caut numele)
Bran - stat si pe acolo vreo 2 3 zile. La fel o pensiune la pret rezonabil si conditii bune.
intors acasa.
Daca e cineva interesat de numele pensiunilor, numar de telefon caut si vi le spun.
Vaporul din imagine , nu-i unul de croaziera , este un RO-RO pax , si face legatura intre insule , deci ceva local , nu are autonomie prea mare . Am lucrat pe unul aproape identic.
Eu am fost in multe locuri,dar cel mai frumos loc vizitat (alfistii stiu de ce) vre-o data,a fost de fapt o intalnire in Mailano asta vara...las video sa vorbeasca:
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Trebuie sa mergeti neaparat la Paris, este suberb, este orasul meu preferat. Si la Viena este frumos, dar oamenii sunt mai reci. Iar pentru relaxare Maldiwe, este paradisul pe Pamant.:X
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu