Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pepsi si cei 20.000$

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de Fever Vezi post
    Alina, nu e o idee rea! Chiar am intrat mai devreme pe facebook, Pepsi Romania si am citit ideile depuse pe acolo si sa stii ca sunt foarte multi care vor acelasi lucru Se pare ca toata lumea s-a saturat de teribilismul afisat pe strazi de catre unii
    De asemenea am vazut o idee foarte buna, cred ca din Timisoara, care vrea sa creeze niste cabine wireless. Ce credeti? Se poate face asa ceva?
    Cine e Alina?

Pentru un circuit trebuie mulți mulți bani. Eu dacă aș câștiga la vreun lotto străin ceva gen 100 de milioane de €, aș băga 10 într-un circuit. Posibil să nu ajungă nici ăștia, dar aș căuta un parteneriat, am un prieten priceput în domeniu, am găsi noi o soluție.

Cu 20k$ ce aș face?

Hm, aș planta copaci la mama la bloc, pentru că primăria a tăiat tot și nu a mai pus nimic. Să-i f.

Comentariu

Sorry, m-am grabit. Era vorba de Adina nu Alina Nu da cu pietre!!
      Nu e rau sa plantezi pomi. Plus ca nu costa prea mult. Cu 20.000$ cumperi vreo doi

Comentariu

Acum vântul bate direct în bloc. Deci e frig cu draci. Vara soarele la fel, de mori de cald. Praful nu mai este filtrat nici el. Avem nevoi de verde.

PS. Nu dau, glumeam și eu

Comentariu

Stii ca un balcon plin cu verdeata iti coboara temperatura in casa, vara, cu cel putin 3 grade? Si eu sunt pentru mai multa verdeata.

Comentariu

Postat în original de Fever Vezi post
            Nu e rau sa plantezi pomi. Plus ca nu costa prea mult. Cu 20.000$ cumperi vreo doi
            Cu 20 000$ cred ca plantezi un hectar.

Comentariu

Aș planta. Cred că de vreo 10k trebuie să pui pază totuși.

Comentariu

Offtopic imi cer scuze:

Alex si daca ti se face rau si intrii in pom tot soferul este de vina? Daca vine unul din sens opus spre tine ce faci ? In loc sa o iei pe miriste tot in pom intrii ca nu ai alta sansa. Cum a scris si PWR in strainatate nu vezi asa ceva. Eu unul as fi de acord sa se scoata toti copacii de pe marginea soselelor.

Daca as fi avut acum 20000 $ mi-as face o mini fabricuta pentru procesarea laptelui de capra " alpina franceza " si o data pe luna as dona lapte pentru azilul de batrani sau orfelinat, la zeci de litri de lapte un 10-20 litri nu e crima sa ajuti niste oameni care nu au avut o soarta asa blanda.
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Am vazut o idee care a ajuns in top 10 si care se refera la un parc urban! Cred ca este una dintre cdele mai bune idei prezente in acest proiect!

Comentariu

Procesare...
                  X