Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pepsi si cei 20.000$

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pepsi si cei 20.000$

Ce ati schimba in jurul vostru, daca ati putea?

Este o intrebare pe care o tot vad in ultimul timp. Ai 20.000$ si ocazia sa dai un refresh unei chestii, mici ori mari, sa faci un bine ...Ce alegi?

As taia copaci de pe marginea drumurilor in special cei de pe drumurile nationale, ii consider pericol public.

Comentariu

As plati pe cineva sa "sperie" pe cineva de la putere.

Comentariu

pomii de pe drumurile publice crezi ca sunt pusi de design? ia gandeste-te un pic ce se intampla cu dealurile/pantele/vaile care nu au pomi ... alunecari de teren in zone impadurite ai vazut? asfaltul nu e elastic, crapa si se duce ...
        sigpic

Comentariu

Stiu ce rol au pomi pe dealuri/pante/vai dar pe marginea drumurilor nu prea sunt copaci in alte tari(gen Europa de vest), in Romania predomina, eu consider ca daca nu ar fi acesti copaci(uni care abia se mai tin de batrani ce sunt) poate in felul asta vom avea si mai putini decedati pe sosele.

Comentariu

vom avea mai putin decedati pe sosea cand asii vor invata sa tina covrigu in mana, sa nu adoarma la volan si sa intre in depasiri sigure, nu e de vina pomului care sta pe loc cand idiotu intra in el, cu respect.
            sigpic

Comentariu

Haideti sa ramanem pe ideea topicului ...

Sincer sa fiu daca as avea 20.000 $ as pleca undeva departe pentru ca orice as face in Romania cu banii astia nu s-ar vedea nimic. Mai bine pleci in alta tara, investesti in ceva si asa mai ai ceva sanse sa fie bine. De schimbat nu as schimba nimic, poate masina da pe urma nu as mai avea bani de benzina )
              In progress 1st 206+

Comentariu

Hahahaha!!! Cu 20.000$ platesti vreo doi bodygurds sa ii bata nitel. Pote le mai vine mintea la cap)

Este trist ca iti doresti asta. Ideea proiectului este sa schimbam o chestie din jurul nostru. De exemplu am vazut un tip care zicea ca ar investi banii in pervaze exterioare din aluminiu pentru flori si plante. Face un contract cu vreo companie care face chestii de genul si incepe sa le imprastie pe la lume. Cu banii astia cumperi vreo mie (poate si mai multe). Asta este o idee buna. Nu stiu daca va face diferenta dar...este o idee buna.

Comentariu

De as avea bani astia probabil as avea in cap o achizitie BMW .

Dar mergand pe ideea topicul tau de a schimba ceva daca as putea as contribui la refacerea gropilor care sunt un real pericol pentru circulatie si pentru viata noastra , gropile sunt un pericol mai mare decat credem ma refer in special la gropile de pe drumurile nationale / judetene si nu numai , un foarte mare pericol pentru circulatia autoturismelor si in special a motociclistilor.

Am vazut un reportaj cu drumurile din Serbia , aceasta tara a fost in razboi stim cu toti dar daca faci o comparatie intre ei si noi , zici ca Romania a fost in razboi si nu ei.

Ceea e de neinteles e de ce la ei tin drumurile si la noi nu ? chiar nimeni nusi da seama ca gropile din asfalt ucid ? indirect ele .... cei ce ucid sunt cei ce se ocupa de fonduri / lucrari , si ceea ce ma mira e ca nimeni nu se sesizeaza doar media dar fara folos.

Comentariu

@Reallast, macar de am putea noi repara nemernicele de gropi Din pacate nu cred ca ne ajung banii nici macar pentru doua. Parerea mea vizavi de drumurile altora este ca in alta parte companiile nu dau spagile de sute (milioane) de euro pentru a castiga contractele de reabilitare ori construire ne drumuri. Cand o companie plateste o spaga astronomica, este logic sa isi vrea banii inapoi. De unde crezi tu ca ii va lua? Evident ca din calitatea materialelor folosite la constructie
                    In acest caz, Pepsi da 20.000$ Mult, putin, suficienti pentru o idee buna si strategica...eu cred ca pot fi folositi cumva.

Comentariu

E buna ideea cu astupatul gropilor, cu 20 000$ astupi ceva gropi, parca 180ron e tona de asfalt.
                      Chestia naspa e ca in romania e dezvoltat foarte mult transportul rutier(tiruri de 20-30 sau 40 tone) si ei practic ne strica drumurile, nu se respecta tonajul, cred ca in nicio tara din europa nu vezi asa de multe tiruri pe strazi ca la noi, au avut ei grija sa bage in faliment(sau in cel mai bun caz merge pe pierdere in fiecare an) transportul feroviar...ca sa numai zic de transportul fluvial si asta l-au facut praf.

Comentariu

Referitor la gropi si autostrazi.
                        Am vazut duminica un reportaj in care se dadea un exemplu:
                        1 Km de autostrada in Albania se ridica la valoarea de 1 000 000 de euro.
                        1 Km de autostrada in Romania ( cel mai ieftin ) se ridica la valoarea de 5 500 000 euro.
                        No coment.....( aceeasi firma in ambele tari).
                        In 30 minute pe Valea Oltului s-au strans 13 capace de roti si mai mult de 10 bucsi numai intr-o portiune de 50 metri plina de cratere.
                        No coment....

Comentariu

As amenaja o pista intr-un punct strategic-ma refer undeva intre orase mai mari-unde sa vina sa se dea dependentii de adrenalina ,drift ,racing,etc,pentru ca m-am saturat sa vad o groaza de tragedii pe soselele noastre din cauza teribilismului.

Comentariu

Alina, nu e o idee rea! Chiar am intrat mai devreme pe facebook, Pepsi Romania si am citit ideile depuse pe acolo si sa stii ca sunt foarte multi care vor acelasi lucru Se pare ca toata lumea s-a saturat de teribilismul afisat pe strazi de catre unii
                            De asemenea am vazut o idee foarte buna, cred ca din Timisoara, care vrea sa creeze niste cabine wireless. Ce credeti? Se poate face asa ceva?

Comentariu

La noi in Craiova se afla o pista pentru karturi .
                              Poate se v-a face si o pista pentru teribilisti , sau mai bine zis pentru impatimitii motoarelor.
                              Referitor la cabine wireless inca mai trebuie sa ne civilizam mental , exemplu telefoane de urgenta de pe autostrazi mai sunt functionale? Mai bine zis mai sunt complete?

Comentariu

Procesare...
                              X