Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce bere beti?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce bere beti?

Fiind vara si cunoscand "pasiunea" romanului pentru consumul de bere m-am gandit sa deschid acest topic pentru a mai discuta despre ce fel de bere se mai bea, care e mai buna si in ce combinatii

In progress 1st 206+

Aici beau bere Nastro Azzurro,berea premium italiana si Peroni,berea italiana cea mai cunoscuta in lume ...dar sa fiu sincer...mama berii pentru mine,ramane tot Ciucas
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Imi place mult Tuborg Lemon .
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

Daca e sa beau la sticla imi place foarte mult Ciuc dar cel mai mult imi plac butoiasele de 5L de Heineken(berea e foarte calitata comparativ cu alte beri de pe piata si foarte proaspata), imi ajunge cateva saptamani butoiasul.

Comentariu

Doamne ce pofta imi facusi cu butoiasul ala :X.
          I don`t drive fast, I just fly low!
          DDK Photography
          sigpic

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
            dar cel mai mult imi plac butoiasele de 5L imi ajunge cateva saptamani butoiasul.

Tu bei bere cum bea vrabia apa ! Nu stiu, dar banuiesc ca in cateva saptamani ... nu mai are acid, decat din amintiri.
            Stela Artois, Carlsberg si Ursus , cam astea sunt in meniul meu, cand sunt acasa ,si cand e vorba de bere . Cand sunt prin voiaj , Guinness neagra si obligatoriu la halba . Si ca fapt divers , cea mai buna bere pe care am putut sa o beau vreodata a fost Pale Ale , la sticla din aluminiu . O bunatate !

sigpic

Comentariu

Mai daca bei cam un pahar/zi te ajunge cam 2 saptamani butoiul, chiar ma miram ca se termina asa greu.
              Eu nu exagerez, 1 pahar/zi dupa masa de seara e suficient.
              Si chiar are spuma si dupa 2 saptamani...culmea, se mentine foarte bine in butoiul ala de aluminiu, il gasiti cu 50 ron in real,carrefour,Selgros,Metro.

Comentariu

Tuborg, Heineken, Stela Artois. Eu cand beau bere prefer sa am si ciocolata , e o nebunie bere cu ciocolata imi place tare mult. Stiu ca ma considerati nebun
                Daca am si ciocolatica ( sa fie cu alune ) merg si 2 litri mmmmmmm

PWR-ule nu te mai lauda ca bei bere, ce bei tu acolo e amageala
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

un pahar...ori bei ori nu mai bei Stela Artois, imi place cel mai mult merge si beck`s timisoreana.. daca e prea amara imi place sa o indulcesc cu foarte putin cola

Comentariu

Bere amestecata cu Pepi sau CocaCola , iese un fel de "diesel" . Mai ales daca folosesti Pepsi Max , e combinatia perfecta.
                    Credeam ca in topicul asta se scrie doar vara .
                    sigpic

Comentariu

Dar la Christnacht ce mai iese cu ciocolata?
                      Cred ca iasa cherosen .
                      Unde este fotografia de la avatar Christnacht ?
                      On: Nu prea beau de fel dar hai sa zic si eu .
                      Ultima data nu stiu ce am baut dar a fost buna , de obicei nu tin cont mai ales ca nu beau de fel.

Comentariu

Postat în original de Christnacht Vezi post
                        Daca am si ciocolatica ( sa fie cu alune ) merg si 2 litri mmmmmmm
                        PWR-ule nu te mai lauda ca bei bere, ce bei tu acolo e amageala
                        Zise el expertul in lichide deastea consumabile !
                        Ia zi nene merge cu coicolatica Poiana , sau te dai la fineturi dealea belgiene?

Postat în original de adrian17071979 Vezi post
                        Nu prea beau de fel dar hai sa zic si eu .
                        Ultima data nu stiu ce am baut dar a fost buna , de obicei nu tin cont mai ales ca nu beau de fel.
                        Nu sti ce ai beut ? Erai legat la ochi ?
                        sigpic

Comentariu

Chiar cu Poiana merge la nebunie . E nu sunt eu bautor dar mi-ar face sa facem o betie cu totii
                          Adriane o sa pun poza

Comentariu

Eu nu sunt bautor inrait, dar cine ma vede cu butoiasul de Heineken langa pat zice ca sunt betivan.
                            Nu beau decat Heineken si daca nu am...mai beau Ciuc, in rest nimic altceva ca multe au chimicale, practic in ziua de azi nici nu stii ce bei...ne-au umplut de chimicale(bautura,mancare,etc).

Comentariu

E lasa nu te mai scuza acum, nu-i o rusine daca esti un betivan

Comentariu

Procesare...
                              X