Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce bere beti?
Adună
X
-
Tu bei bere cum bea vrabia apa ! Nu stiu, dar banuiesc ca in cateva saptamani ... nu mai are acid, decat din amintiri.Postat în original de PWR Vezi post
Stela Artois, Carlsberg si Ursus , cam astea sunt in meniul meu, cand sunt acasa ,si cand e vorba de bere . Cand sunt prin voiaj , Guinness neagra si obligatoriu la halba . Si ca fapt divers , cea mai buna bere pe care am putut sa o beau vreodata a fost Pale Ale , la sticla din aluminiu . O bunatate !
sigpic
Comentariu
-
Mai daca bei cam un pahar/zi te ajunge cam 2 saptamani butoiul, chiar ma miram ca se termina asa greu.
Eu nu exagerez, 1 pahar/zi dupa masa de seara e suficient.
Si chiar are spuma si dupa 2 saptamani...culmea, se mentine foarte bine in butoiul ala de aluminiu, il gasiti cu 50 ron in real,carrefour,Selgros,Metro.
Comentariu
-
Zise el expertul in lichide deastea consumabile !Postat în original de Christnacht Vezi postDaca am si ciocolatica ( sa fie cu alune ) merg si 2 litri mmmmmmm
PWR-ule nu te mai lauda ca bei bere, ce bei tu acolo e amageala

Ia zi nene merge cu coicolatica Poiana , sau te dai la fineturi dealea belgiene?
Postat în original de adrian17071979 Vezi postNu prea beau de fel dar hai sa zic si eu .
Ultima data nu stiu ce am baut dar a fost buna , de obicei nu tin cont mai ales ca nu beau de fel.
Nu sti ce ai beut ? Erai legat la ochi ?
sigpic
Comentariu
-
Eu nu sunt bautor inrait, dar cine ma vede cu butoiasul de Heineken langa pat zice ca sunt betivan.
Nu beau decat Heineken si daca nu am...mai beau Ciuc, in rest nimic altceva ca multe au chimicale, practic in ziua de azi nici nu stii ce bei...ne-au umplut de chimicale(bautura,mancare,etc).
Comentariu

...dar sa fiu sincer...mama berii pentru mine,ramane tot Ciucas
.

Comentariu