Tigarile,MOARTE CURATA!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce parere aveti despre tigari?
Adună
X
-
Serios? Ai fumat TU? Vezi ca maine apari la stiri ca ti-a infipt careva un tir in plamani....si o sa zica lumea...nu a fost de la tigari =)) sau tu , curat ca lacrima , o sa mori de cancer.... bah cand aud lozinci dastea pupi'n'basiste , imi vine sa leshin de ras...auzi tu propaganda .... "Tigarile , MOARTE CURATA" .... poi prietene , macar e curata , e bine ca atat sti si tu....Postat în original de Grid28 Vezi postTigarile,MOARTE CURATA!Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Comentariu
-
Eu unul le-am incercat pe amandoua,de legale m-am lasat pt. ca s-au inchis Spice Shopurile in schimb tigari sunt pe toate drumurilePostat în original de THUNDER77 Vezi postPrefer tigarile decat etnobotanicele !!!!!

Comentariu
-
Mare adevar graii manutele tale pe tastatura !!Postat în original de THUNDER77 Vezi post...Lasand gluma la o parte , de fumat se apuca cine vrea si se lasa cine poate si vrea.

Eu zic ca fiecare are dreptul de asi exprima opinia , asa cum crede el de cuviinta. Atata timp cat nu aduce jigniri directe asupra cuiva .Postat în original de yneedlove Vezi postSerios? Ai fumat TU? Vezi ca maine apari la stiri ca ti-a infipt careva un tir in plamani....si o sa zica lumea...nu a fost de la tigari =)) sau tu , curat ca lacrima , o sa mori de cancer.... bah cand aud lozinci dastea pupi'n'basiste , imi vine sa leshin de ras...auzi tu propaganda .... "Tigarile , MOARTE CURATA" .... poi prietene , macar e curata , e bine ca atat sti si tu....
Nu mi-o lua in nume de rau , dar consider ca este frumos sa pastram o nota de decenta pe forum, respectandu-ne uni pe altii .
Cu stima domilor !sigpic
Comentariu
-
Desigur... insa sa vb din fapte concrete , nu lozinci...sau din auzite... cum poate un nefumator sa vina sa spuna ceva? E ca si cum vine unu care nici nu a citit macr legizlatia sa iti ia permisul....Postat în original de SAILOR MAN Vezi postMare adevar graii manutele tale pe tastatura !!
Eu zic ca fiecare are dreptul de asi exprima opinia , asa cum crede el de cuviinta. Atata timp cat nu aduce jigniri directe asupra cuiva .
Nu mi-o lua in nume de rau , dar consider ca este frumos sa pastram o nota de decenta pe forum, respectandu-ne uni pe altii .
Cu stima domilor !Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Comentariu
-
stai fara griji.... BGS'ule...ca le rezolvam noi....
ca vb aia....am intrat in nato...am intrat in mUE ... daca om intra si in polemici...nu o fi foc.....macar intram in ceva =))
Si sa revenim ONtopic... ce scoruri bah la tigari....ASTA te omoara ...
Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Comentariu
-
Fumez de 14 ani, dar totusi nu le suport. Stiu ca ma contrazic, dar nici fara ele nu pot. Am incercat sa ma las acum 5 ani... si am reusit. Ce metoda?! Una de care ar trebui sa tinem cu totii cont..VOINTA!!! Am reusit sa ma las doar 6 luni. Pot spune ca am incercat cam toate marcile, pana cand am ramas la Pall Mall. In concluzie, pot spune ca urasc tigarile, dar totusi nu reusesc( sau nu vreau) sa gasesc vointa necesara pt a renunta definitiv la ele.
. un sfat pt nefumatori!!! SA NU INCERCATI NICI MACAR DIN CURIOZITATE! asta e inceputul..
.
Comentariu
-
@yneedlove: da fratioare aici in porto e 4.10E un Davidoff Gold cred k dau 300 de euro pe tigari lunar daca nu chiar mai mult... saptamana asta care a trecut am dat 50 de euro... dar ce sa fac nu pot sa ma las... viata-i greu. In feb cand am plecat in romania erau 12,3 Ron pachetuPasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie
Comentariu

Comentariu