Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce parere aveti despre tigari?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce parere aveti despre tigari?

Ce tigari fumati, de cat timp, si daca ati incercat vreodata sa va lasati de fumat (ce metode ati incercat?)?
    Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Urasc tigarile, fumul de tigara în general evit locurile în care se fumeaza!
    Cel mai mult detest fetele/femeile care fumeaza le consider... da mai bine numai zic.
    Ideea e ca sunt 100% împotriva tigarilor!
    In progress 1st 206+

Comentariu

Nu fumez, am tras de cateva ori de la colegi sa vad care-i treaba. Concluzie:iti distrugi plamanii degeaba.
      Stiu persoane care s-au lasat de fumat cu gume Nicorette.
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

Am fumat,in armata chiar foarte mult,acum gata cu tigarile.Parerea mea este ca, imi faceam rau pe bani multi .Mai pufai cate un sfert de tigara la 2-3 saptamani,dar am ajuns in stadiul cand,organismul nu mai cere nicotina.

Comentariu

Din punctul meu de vedere , tigarile pot fi si 300 E pachetul. Nu am fumat , nu fumez , si nici no sa fumez niciodata , indiferent de situatie. Iar faptul ca cineva se lasa de fumat ca "sunt scumpe tigarile".... si nu pentru ca-ti distruge sanatatea ... hai ca prefer sa nu comentez . Acum privind si din unghiul celor care fumeaza , sunt multi carora le face o deosebita placere sa fumeze , nu o fac asa, sa zicem ca sunt prinsi in hora si nu se pot lasa. Deci pana la urma ... totul se rezuma la dorinta fiecaruia . Cat e dispus sa se omoare singur , si cat e dispus sa cheltuie pt treaba asta . Punand in calcul ca uni nu prefera tigareta , si fumeaza pipa , sau alte chesti.
          Nu ma deranjeaza prieteni care fumeaza in jurul meu , atat cat am si eu aer de respirat , si nu ma simt sufocat .
          Ca o concluzie , sunt impotriva lor , si in afara de copilul meu .... nu am interzis la nimeni practica asta .
          sigpic

Comentariu

Nici eu nu fumez...de fapt nu am fumat niciodata, ma bucur sa vad ca inca mai sunt si oameni care nu fumeaza(aici pe forum), cum a zis si Andrei mai sus si pe mine ma irita foarte tare cand o fata care fumeaza(cred ca ele ne depasesc pe noi ca numar de fumatori cu mult)...se apuca de prin liceu si o tin asa uni chiar si toata viata...sau pana crapa.

PS. Eu sunt de concluzie ca desi respiram un aer foarte poluat(ma refer la cei care stau in orase foarte poluate...ca Bucuresti, orase mai mari unde nr de masini este mare)...sa mai ne distrugem si noi sanatatea cu tigari...deja e prea mult, este inconstienta si apoi te miri ca de ce te-ai inbolnavit de cine stie ce boli prematur pe la 40...50 de ani, cand poti sa traiesti 80-90 de ani lejer sanatos.

Comentariu

Mama din cate vad sunt oaia neagra pe site la acest subiect fumez un pachet pe zi si nu pot sa ma las eh poate in viitor cine stie... Bravo voua celor care nu fumati!!!!!
              Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Fumez de 13 ani , m-am lasat un an jumate , le consider oribile dar uneori ajutatoare , m-am lasat brusc pt ca am zis ca eu le conduc pe ele nu ele pe mine si m-am ingrasat vreo 20 de kg.... momentan sunt in niste probleme grave si m-am apucat iar...urmand in ceva timp sa le las iar.... nu recomand la nimeni..... cine nu fumeaza nici sa nu o faca si cine o face sa se lase..e usor...vointza sa ai !!!

P.S de retinut ca fumam 2-3 pachete marlboro rosu lung pe zi.... acum fumez cam un pachet pe zi sau la 2 zile de parliament lung....
                Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
                Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...

Comentariu

Postat în original de PWR Vezi post
                  Nici eu nu fumez...de fapt nu am fumat niciodata, ma bucur sa vad ca inca mai sunt si oameni care nu fumeaza(aici pe forum), cum a zis si Andrei mai sus si pe mine ma irita foarte tare cand o fata care fumeaza(cred ca ele ne depasesc pe noi ca numar de fumatori cu mult)...se apuca de prin liceu si o tin asa uni chiar si toata viata...sau pana crapa.

PS. Eu sunt de concluzie ca desi respiram un aer foarte poluat(ma refer la cei care stau in orase foarte poluate...ca Bucuresti, orase mai mari unde nr de masini este mare)...sa mai ne distrugem si noi sanatatea cu tigari...deja e prea mult, este inconstienta si apoi te miri ca de ce te-ai inbolnavit de cine stie ce boli prematur pe la 40...50 de ani, cand poti sa traiesti 80-90 de ani lejer sanatos.

Prietene lasa bucurestiul....ca nici cu CTA nu imi este rusine....ca si aici e praf de inebunesti.... am fost pana in fetesti la un tovaras ...cu masina spalata....dupa 2 zile....arata ca in bucuresti dupa o saptamana.... asa ca...nu mai tine de orash....tine de tara asta cu oameni de nimic in care traim.....

Comentariu

io fumez de 12 ani... sper sa le las...

Comentariu

eu m-am apucat dintr-o prostie.... eram la o cabana si jocuri peste jocuri... si a intervenit o tigara... si de la o tigara am ajuns sa fumez pachetu la 2 zile... deci totusi ma tine cat de cat... dar de o saptamana incoace incerc sa le reduc...

Comentariu

Eu fumez de multi ani,aprox.1 pachet de tigari la zi,doar la mai multe pahare sau sticle de bere,fumez ceva mai mult.Sa fiu sincer,nu imi fac probleme,cunosc multe cazuri de fumatori inraiti ajunsi la varste inaintate,varste la care eu nu sper sa ajung si ca nefumator,care culmea,au dat coltul de la bautura sau a dat masina peste ei Cat rau mai pot sa faca tigarile in comparatie cu radiatile si poluarea la care suntem expusi zilnic fara sa stim...egal cu o
                        Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Sigur , mama mea fumeaza cam 2 pachete pe zi , de peste 30 de ani, si nu are nimic legat de plamani...tutun... si da, mai mult rau ne face mancarea , solul , apa , aerul , tot ce ne inconjoara , ce poate sa mai faca niste amarate de tigari....mai ales ca e iarba curata

Comentariu

Postat în original de DJ35DDK Vezi post
                            Nu fumez, am tras de cateva ori de la colegi sa vad care-i treaba. Concluzie:iti distrugi plamanii degeaba.
                            Stiu persoane care s-au lasat de fumat cu gume Nicorette.
                            Iti vand cel mai adevarat pont.... seminte frate.... seminte , covrigei, bomboane , guma de mestecat de orice gen....multa haleala si multa liniste.... daca eu dupa 13 ani m-am lasat fara nici un medicament.... si m-am simtit super bine....cam grasut ..dar bine...ma rog obisnuit cu cei 65-67 kg care ai aveam mereu la 183cm inaltime....sa ai 85-90kg.... nu este usor....dar usor usor se adapteaza si organismul....si incepi sa iti revii.... mai nasol e cu stomacul... cine cunoaste stie prin ce am trecut .... e drept , caffeaua fara tigare nu mai are acelas gust , insa merge si fara ...

Comentariu

Ca sa sintetizam ! Eu sunt fumator de 15 ani....Am 1.93m inaltime , 82 kg , dau cu pumnul de scot animalul din mocirla si am un serviciu care presupune sa fii printre fruntasi la alergatura......Lasand gluma la o parte , de fumat se apuca cine vrea si se lasa cine poate si vrea. Cauzele fumatului pot fi multe : distractie , curiozitate , ambitie , snobism , necazuri sau probleme medicale ( si vorbesc foarte serios ) . Poti incerca mama Nicorette-ului sau gume , bomboane etc . Factorul principal e ambitia , punct . Acuma depinde si cat si ce fumezi : eu unul incerc sa ma rezum la un pachet in doua zile si nu fac fite de domnisoara incercand sa fumez mai putin ( sau sa le las ca altii ) consumand tigari slabe , "lights" le zice lor in americaneste , pre limba noastra dulce "tigari usoare" ci dimpotriva bag tigari cu nicotina multa gen " Marlboro" , " Lucky Strike" sau "Camel" pentru ca din astea fumez maxim 6-7 tigari pe zi ( cu conditia sa nu fiu "deranjat" la serviciu ca atunci depasesc "norma" ) , in timp ce daca as "ataca" cu "Kent" sau alte bazaconii "light" as baga sigur un pachet si oleaca . Deci parerea mea : lasa-te de fumat daca asa simti si daca vrei cu tot dinadinsul si pe cale naturala nu cu chimicale sau inlocuitori , daca nu poti continua dar redu numarul de "cuie de cosciug" pentru ca altfel iti vei face mai mult rau decat bine . Bei o cafea si simti ca se usuca mucoasa in plaman si gat baga frate o tigare doua , simte-te bine si gata....Pun pariu ca dupa cafeau aia si tigarile alea bagate nu o sa mai simti nevoia sa le "sudezi" in situatiile "standard"
                              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Procesare...
                              X