Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Zapada care a cazut ieri noapte...prima ninsoare adevarata din ultimii 50-60 de ani (revin cu niste foto aceste zile)...am dat la lopata azi,de mi-a iesit pe nas,mi-am rupt cocoasa,iar ca sa fie totul OK ca bonus si genunchiul,dar tot e bine cel putin am dat pe bani
Alfista fino alla morte!Il cuore ha sempre ragione!
Forumul 4tuning , deci acolo e jale daca nu ai pachet M la bmw ,esti considerat cocalarul cocalarilor.Mi-a stricat nu ziua, zilele de fiacare data cand intru si mai citesc pe cate un topic e imposibil sa nu zaresc o asemenea discutie.
Gropile din Constanta!
Visez la un asfalt ca pe circuit sa merg de placere dar e doar un vis...
Mai ales cand ai un rulment de sarcina amortizor facut praf te cam doare sufletul cand dai prin gropi!
Sunt situatii cand pur si simplu alegi intre gropi..."hmm, sa intru in asta din stanga ca asta din dreapta pare adanca" in conditiile in care evitand una dai in alta...
@ Dj_kyd...Tot e bine ca nu faci sutele alea de km prin Roma ca mine
M-au terorizat raspunsurile de tipul "MOMENTAN PRODUS INDISPONIBIL ", raspunsuri primite in ultimile zile la comenzile facute on line la niste magazine de pescuit...nu inteleg de ce naiba nu anunta pe site ca lipsesc produsele
Gropile din Constanta!
Visez la un asfalt ca pe circuit sa merg de placere dar e doar un vis...
Mai ales cand ai un rulment de sarcina amortizor facut praf te cam doare sufletul cand dai prin gropi!
Sunt situatii cand pur si simplu alegi intre gropi..."hmm, sa intru in asta din stanga ca asta din dreapta pare adanca" in conditiile in care evitand una dai in alta...
Pai sa mai votati cu Mazare...ca in ultimii 4 ani nu s-a facut nimic in Constanta...drumuri nu avem, nimic.
Deci aseara dupa lungi cautari pana tarziu in noapte,am reusit sa gasesc pe un site al unui magazin on line de pescuit un Set 4 avertizori + statie wireless,low cost la doar 152 de euro,copie fidela a unora de super firma,asa ca am dat rapid comanda...acum am primit urmatorul raspuns:
"Salve,
l'articolo da lei ordinato al momento non disponibile.
Ci arrivera tra circa due settimane."
Ha ,ha...astazi am primit o recomandata...in plic era o amenda de 80 euro,cu tot cu taxe de dracu sa-i ia, 90 si ceva de eur...amenda data din burta de doi garcea broscari in aeroportul Ciampino RM acum doua luni!?!Suparare mare nu e,vorba nevestei,la cate infractiuni de circulatie comit pe 1 km,merge si un o data la 10 ani ...dar nu dat din burta
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu