Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cine,ce v-a stricat ziua?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Zapada care a cazut ieri noapte...prima ninsoare adevarata din ultimii 50-60 de ani (revin cu niste foto aceste zile)...am dat la lopata azi,de mi-a iesit pe nas,mi-am rupt cocoasa,iar ca sa fie totul OK ca bonus si genunchiul,dar tot e bine cel putin am dat pe bani
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Rubeola...
      I don`t drive fast, I just fly low!
      DDK Photography
      sigpic

Comentariu

Forumul 4tuning , deci acolo e jale daca nu ai pachet M la bmw ,esti considerat cocalarul cocalarilor.Mi-a stricat nu ziua, zilele de fiacare data cand intru si mai citesc pe cate un topic e imposibil sa nu zaresc o asemenea discutie.

Comentariu

Astazi am platit asigurarea la masina...o zi stricata din oficiu.

sigpic

Comentariu

Si eu am platit impozitul.845RON
            Mai am pana in Martie asigurare.

Comentariu

@cangri Cat ti-a venit impozitul doar pentru masina?

Comentariu

Gropile din Constanta!
                Visez la un asfalt ca pe circuit sa merg de placere dar e doar un vis...
                Mai ales cand ai un rulment de sarcina amortizor facut praf te cam doare sufletul cand dai prin gropi!
                Sunt situatii cand pur si simplu alegi intre gropi..."hmm, sa intru in asta din stanga ca asta din dreapta pare adanca" in conditiile in care evitand una dai in alta...
                Fiat Barchetta MK1 Rosso Corsa

Comentariu

Pentru ca sunt sofer si merg zilnic cu masina sute de km alti soferi de sambata si duminica se gasesc zi de zi sa imi strice ziua...
                  Fiat passion
                  Fiat Punto Mk*2

Comentariu

@ Dj_kyd...Tot e bine ca nu faci sutele alea de km prin Roma ca mine
                    M-au terorizat raspunsurile de tipul "MOMENTAN PRODUS INDISPONIBIL ", raspunsuri primite in ultimile zile la comenzile facute on line la niste magazine de pescuit...nu inteleg de ce naiba nu anunta pe site ca lipsesc produsele

sigpic

Comentariu

Postat în original de Mircea_Cta Vezi post
                      Gropile din Constanta!
                      Visez la un asfalt ca pe circuit sa merg de placere dar e doar un vis...
                      Mai ales cand ai un rulment de sarcina amortizor facut praf te cam doare sufletul cand dai prin gropi!
                      Sunt situatii cand pur si simplu alegi intre gropi..."hmm, sa intru in asta din stanga ca asta din dreapta pare adanca" in conditiile in care evitand una dai in alta...
                      Pai sa mai votati cu Mazare...ca in ultimii 4 ani nu s-a facut nimic in Constanta...drumuri nu avem, nimic.

Comentariu

@red - te cred dar si asa nu este bine... reusesc sa iti intinda nervii la maxim deja au inceput sa imi dea firele albe de par...
                        Fiat passion
                        Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Deci aseara dupa lungi cautari pana tarziu in noapte,am reusit sa gasesc pe un site al unui magazin on line de pescuit un Set 4 avertizori + statie wireless,low cost la doar 152 de euro,copie fidela a unora de super firma,asa ca am dat rapid comanda...acum am primit urmatorul raspuns:
                          "Salve,
                          l'articolo da lei ordinato al momento non disponibile.
                          Ci arrivera tra circa due settimane."

sigpic

Comentariu

Norocosule!

Un coleg care a uitat ca l'am ajutat si eu.
                            Fiat passion
                            Fiat Punto Mk*2

Comentariu

Ha ,ha...astazi am primit o recomandata...in plic era o amenda de 80 euro,cu tot cu taxe de dracu sa-i ia, 90 si ceva de eur...amenda data din burta de doi garcea broscari in aeroportul Ciampino RM acum doua luni!?!Suparare mare nu e,vorba nevestei,la cate infractiuni de circulatie comit pe 1 km,merge si un o data la 10 ani ...dar nu dat din burta

sigpic

Comentariu

Si de ce ai luat amenda? ce ai facut mai exact?

Comentariu

Procesare...
                                X