Hey PWR,, nici n-am vazut marea, de o saptamana de cand stau aici n-am reusit sa ajung,,,dar ma plimb zilnic pe aleea tomis,,,o zi buna tuturor si mai ales unui anumit prieten.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cum aduci zambetul pe buze persoanei iubite?
Adună
X
-
Adaug aici niste idei:
Cele mai frumoase lucruri sunt acelea cand faci un cadou neasteptat intr-un moment cu totul neasteptat.
Te intalnesti cu persoana iubita ... cumpara-i ceva, indiferent ce, asa cum ai simtit in acel moment ... nu trebuie sa fie ceva scump ... poate sa fie o ciocolata, un fir de floare, un trandafir poate ... o sa fie foarte fericita cand o sa vada ca te-ai gandit la ea.
Stii ca este la cursuri, la servici sau ocupata? Trimite-i un mesaj care nu o sa-i ia prea mult timp ca sa-l citeasca, in care sa-i scrii un simplu si sincer "Te iubesc" venit din suflet.
Atunci stii ce ai de facut?Postat în original de Mara Vezi postHey PWR,, nici n-am vazut marea, de o saptamana de cand stau aici n-am reusit sa ajung,,,dar ma plimb zilnic pe aleea tomis,,,o zi buna tuturor si mai ales unui anumit prieten.
Fii mai indrazneata ca nu ai nimic de pierdut, mai rau e cand nu indraznesti, e pacat sa nu vezi marea cu persoana iubita.
Comentariu
-
Buna,,azi am reusit sa recunosc anumite lucruri pe care trebuia sa le spun de foarte mult timp si sa fac un pas inainte pentru linistea unui prieten.
In primul rand m-am tinut de promisiune, am vazut marea, am vorbit si ,,, stim noi.
Cum toate problemele s-au rezolvat n-am sa mai postez nimic pe acest subiect,,,cel care stie despre ce vorbesc cu siguranta va intelege ce scriu aici. !
Cam atat am avut de spus,,, mult succes si sa fiti iubiti mai ales cei care merita!
Comentariu
-
Hai ca intru si eu in discutia asta.......
Nu este vorba de cuvinte , nu este vorba de "prezenta" ta langa persoana iubita , mai presus de toate este vorba de FAPTE si mai ales sa ii fi alaturi cand este momentul dificil din viata sa , sa fii prezent atat sufleteste cit si cu mangaieri prin care sa uite prin ce trece si sa spere pe mai departe , sa lupte si sa nu uite ca are pentru cine , ce si oricand avem nevoie de ea .
Comentariu

Comentariu