Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cum aduci zambetul pe buze persoanei iubite?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

- Esti bun la mate?
    - Da...
    - Cat e 9489308048003804 + 317288484983?
    - Noptile pe care vreau sa le petrec cu tine! ♥

Ce ziceti , m-as alege cu ceva din chestia asta ?
    sigpic

Comentariu

Daca retii numerele alea toate da te ai alege cu un pupic gingas
      https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

3,17288e+11

works every time
        sigpic

Comentariu

:*

Cineva va fi intotdeuna aici sa te iubeasca, cineva va pretui intotdeuna caldura zambetului tau si fericirea inimii tale ... Cineva va incerca intotdeuna sa gaseasca cuvinte sa-ti multumeasca pentru ca ai umplut viata cu vise devenite realitate si amintiri frumoase. Cineva te va iubi intotdeuna, iar acel cineva voi fi intotdeuna EU! Iti multumesc ca ma iubesti asa cum sunt! TE IUBESC! :*:*:*: Hug4:

Comentariu

Buna ! Observ ca aici toata lumea scrie lucruri banale, daca ai lua un interviu unui cuplu de indragostiti vei fi uimit cate lucruri frumoase pot spune unul despre celalalt, dar aici scriind separat, aberam. De fapt suntem toti la fel , iubim ,uram iar in final tot iubim pentru ca asa suntem programati.Un comentariu pe baza unei postari, de ce aveti impresia ca sotia va iubeste doar in ziua de salariu? Va iubeste prin simplul fapt ca va suporta zi de zi asteptand acea zi de salariu.
            Sa trec la subiect, pentru mine persoana iubita reprezinta mult, imi doresc ca cel care imi este alaturi sa fie fericit , sa nu cunoasca dezamagirea si tristetea , iar acest lucru voi incerca sa-l fac eu, cum? Iubindu-l si alintandu-l cu vorbe frumoase. Sunt multe de scris aici ,mi-ar trebui ceva timp si spatiu, fiecare gandeste in felul lui si acorda importanta mai mult sau putin acestui sentiment.Zambiti, viata e frumoasa si merita traita.Va multumesc!

Comentariu

Buna, mai postati si voi pe aici e un subiect atat de frumos,,, merita atentia noastra a tuturor.

Comentariu

Ca sa fiu on topic, un buchet de flori, o declaratie de dragoste functioneaza de fiecare data.
                Vine si 1 Martie acuma, ii oferi un martisor, o cina romantica, ii pregatesti o reteta culinara pentru cei care locuiesc impreuna.

Comentariu

Formula clasica: un buchet de flori si bomboane.Fara riscuri

Comentariu

Buna, nu stiu daca postarea mea isi are locul aici, alta este tema pe care vreau s-o abordez.
                    Acum sunt trista pentru ca un prieten s-a suparat iar acest lucru ma doare,,nu-mi pasa ca vine 1 martie, sau 8 martie sau oricare alta zi important e ca acel prieten sa inteleaga ca nu i-am gresit cu nimic.
                    Uneori am impresia ca gresesc eu si ma intreb,,cum reusesc sa-i fac pe cei din jurul meu sa sufere,oare sunt neanteleasa sau gresesc eu foarte mult ?,,

Comentariu

Nu i-ai gresit cu nimic, daca e sa-l fi suparat cu ceva stai linistita ca te intelege el, atat timp cat vorbeste cu tine e clar ca nu e suparat.

Comentariu

Multumesc pentru raspuns PWR ,,m-am linistit acum situatia s-a schimbat , o zi frumoasa.

Comentariu

E mult mai usor sa-i iei "persoanei iubite" zambetul decat sa i-l aduci........... nu stiu sa aprecieze ce au langa ei decat dupa ce pierd.....

Comentariu

S-au cam invatat fetele sa intre pe aici
                            PWR-ule schimba thread-ul ca le invatam =))))))

p.s. glumesc, iubesc tot ce e frumos pe lumea asta
                            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Bine v-am gasit,,n-am postat de ceva vreme din diverse motive,,,acum e cazul pentru ca sunt mai libera si imi pot exprima gandurile chiar daca nu citeste nimeni ce scriu. Sunt putin derutata nu stiu daca postarea e unde trebuie dar imi asum riscul,,,, voi continua

Cum ii aduci zambetul pe buze? Simplu. O invitatie la pescuit; un sarut de 5 minute;o intalnire la malul marii iar partea cea mai frumoasa e aceea cand ii faci o cerere in casatorie si nu esti refuzat ,,, voi mai posta daca administratorul site-ului imi va permite,,, salutari tuturor si mergeti la mare ,,vremea e superba pentru plimbare,,, dar e important sa nu fii timid incurabil si sa indraznesti sa te plimbi cu cel pe care il placi,,, cam atat voi reveni

Comentariu

@Mara

Te bucuri de mare...singura, eu nu as rezista, ai o rezistenta de otel.

Comentariu

Procesare...
                                X