Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Adrian Nastase sinucidere?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Adrian Nastase sinucidere?

Ce parere aveti de noul show mediatic actual?

Credeti ca fostul premier Adrian Nastase chiar si-a dorit sa se sinucida sau a fost doar scenariu/strategie de a fenta puscaria?...practic un tertip de a a-si amana sentinta cu executare?

Si credeti ca v-a ajunge vreodata dupa gratii, v-a fi privat de libertate?

- Posibil sa fi vrut dar nu a avut taria, cineva l-a vazut acum cateva saptamani la Cornu si arata jalnic;
    - Posibil un scenariu bine pus la punct pentru a nu ajunge dupa gratii;
    - Personal nu cred ca va face puscarie nici 1 zi.

Ar fi fost de preferat sa nu fie inchis ci sa fie confiscata din avere pana la valoarea pagubei.
    sigpic .

Comentariu

Telenovela.

Comentariu

Postat în original de Basti77 Vezi post

Ar fi fost de preferat sa nu fie inchis ci sa fie confiscata din avere pana la valoarea pagubei.
        Perfect de acord cu tine, cred ca asta era solutia ideala, la cat a furat individul asta intre 2000 si 2004, practic si-a vandut tara...privatizari(Sidex Galati,Petrom,etc).
        Un om cu averea lui nu se sinucide niciodata, se sinucide un om care are credite la banca sau il cauta camatari,etc, si profilul lui din cat l-am vazut eu in ultimi 12 ani nu il vad sa fie unul care are taria de a se sinucide.
        Individul asta are o avere atat de mare, are un palat in Cornu, are un palat in Dunavat(Tulcea), multe terenuri in delta, blocul ala din Zambaccian si cine stie cate ale proprietati pe la munte/mare mai are, se spune ca are tablouri pana si pe tavan..tablouri de valoare nu asa orice, plus cine stie cate milioane de $ are in conturile din Elvetia unde nu are nimeni acces.
        Nu ai cum sa ai asa avere dintr-un salariu de prim ministru sau senator/deputat.

Totul este absolut o facatura ca sa-l scape de puscarie, nu ai cum sa scapi dintr-un glont de calibrul ala tras in gat, si-a platit doctori,politisti,avocati,etc...totul e o strategie bine gandita din timp.

Comentariu

Ce sigur esti pe ce zici...
          sigpic

Comentariu

Masoneria conduce totul ! Eu nu am incredere deloc in massmedia, ce vedeti voi la televizor sunt numai minciuni si inscenari. Sunt foarte bine documentat despre aceasta oraganizatie si stiu ce scriu, ei incearca sa minta populatia cu ajutorul televizorului ca altfel nu au cum deci nu mai aveti incredere in ce va arata la tv ( ma refer la stiri, scandaluri intre politicieni etc ). In fata publicului se cearta se injura iar dupa emisiune se intalnesc in restaurante si petrec pana in zori. Stiu si cine a fost Nastase si ce tampenii a facut pana acum ( nu ma intrebati de unde stiu ca nu voi divulga ). Dar cum am mai scris masoneria conduce peste tot, in Romania fiind in jur de 20000 de masoni, foarte multi daca e sa ne gandim ca Romania are 19 mil de locuitori ( daca nu au ramas si mai putini )
            Deci nu mai puneti boticul la toate scovergile pe care ni le arunca la tembelizor

Si daca intreadevar Nastase s-ar fi impuscat ca sa scape de puscarie pai atunci eu pun intrebarea asta:
            De ce bombonel sa te impusti? nu suporti sa stai dupa gratii ?
            Dar de ce cand un om vai de mama lui cand fura saracul o gaina face 5 ani de puscarie ?

Asta pentru cate a facut pai trebuia sa ia minim 10 ani de puscarie nu doar 2 ani. Si sa fim seriosi oricum celula lui va fi mai luxoasa decat apartamentele noastre
            Mi-e scarba de ce vad, aud mi-e sila

PWR-ul chiar are dreptate in legatura cu toate averile lui, asta este adevarul.
            https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Niste mafioti, la cat a furat Nastase si PSD-ul meritau cel putin 20 de ani de puscarie.
              Ce ma irita e ca ii pute si puscaria, nu vrea sa ajunga pe acolo, a inventat chestia asta cu glontele din gat si probabil se v-a imbolnavi si de alte boli in urmatoarele luni pana la alegeri.
              Uite ce zic ziaristi germani de Nastase...aici puteti traduce cu Google translate.

Se explica clar cum a fost luat Nastase de la locuita lui de ambulanta fara perfuzie, fara masca de oxigen...doar cu un banal fular ca sa nu se vada nimic.

Comentariu

Deci am avut dreptate pe la urma cu toata chestia aia de mai sus nu ?
                https://www.facebook.com/www.crisgarage.ro

Comentariu

Pana la urma s-a dovedit ca Nastase are doar niste zgarieturi....deci totul a fost o mascarada, totul premeditat ca sa evite puscaria, un mincinos mafiot.

Comentariu

Normal, iar greul acum urmeaza

Apropo, cine a citit proiectul pe noua lege a sanatatii ?
                    sigpic .

Comentariu

Macar daca ar fi si reusit sa termine ceea ce se a dat impresia ca doreste sa faca :|
                      Radiatoare Turisme si Camioane, Sisteme Climatizare

Comentariu

Procesare...
                      X