As astepta sa treaca.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
Adună
X
-
Postat în original de Yrmansex la volan cu viteza maxima pe autostrada cu politia pe urmele meleToate combinate dar astea 2 combinate... vecinul meu are un EVO 10 , l-as ruga sa mi-l dea... daca nu o face il furam nui problema... si distractie pe autostrada facand sexPostat în original de AdinaI-as fura masina cumnatului meu,este ultimul model de Vectra
Un subiect tare interesant ati deschis
Comentariu
-
Postat în original de MS_91_DMX Vezi postToate combinate dar astea 2 combinate... vecinul meu are un EVO 10 , l-as ruga sa mi-l dea... daca nu o face il furam nui problema... si distractie pe autostrada facand sex
Un subiect tare interesant ati deschis
sunt curioasa ,oare ce-ar iesi din imperechera unui Vectra cu Evo 10.
Comentariu
-
Bai buna intrebarea , dar deplasata .... de cum am vazut topicul am inceput sa ma gandesc...si nici macar nu am conometrat sa vad cat imi trebuie ca sa iau o decizie =))=))=))
Pai nu stiu.... poate as merge pe ideea ca as vrea sa fiu un mare magnat... sa beau...sa fumez , sa fu# , sa pilotez un ferrari... sa am o caruta de bani....si vb lu colegu de mai sus...sa dau foc la tot in ultimul minut...ca sa nu se foloseasca altu =))=)) ... off ... atat de multe de facut... si atat de putin timp =))Raman fara cuvinte....cand vad ca TOATA lumea minte...
Cel mai destept ....cedeaza primul....are altceva mai bun de facut...
Comentariu

Comentariu