Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Spatiul schengen , da sau ba?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Spatiul schengen , da sau ba?

Mai intram si noi anu asta in spatiul schengen??!

Cred ca nu....

Comentariu

Eu as reformula un pic intrebarea , dar banuiesc ca raspunsul va fi acelas : "O sa intram vreodata in spatiul Schengen" ??
      sigpic

Comentariu

Eu zic ca vom intra pana la urma...nu stiu in ce an, dar cred ca pana la urma ne vor baga si pe noi, la fel si cu moneda Euro(pana in 2020 cred ca vom avea si noi Euro).

Comentariu

De intrat vom intra...ca "asa trebuie" !
          Ganditi-va doar la faptul ca tot ce se intampla cu tara noastra, e "bine calculat"!!!
          Interesele celor mari si tari au ceva "in comun" cu tara noastra.....atata tot ca avem niste conducatori carora le e frica sa negocieze treaba asta!!!!!!!!!!!!!!!
          .....aham......restul e logan!!!!!

Comentariu

De acord cu @sibianul : de intrat vom intra ca asa trebuie , cum am intrat si in NATO , si in U.E.....problema nu va fi de intrare ci de iesire , atunci sa vezi dansul sabiilor
            Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Nu cred
              I don`t drive fast, I just fly low!
              DDK Photography
              sigpic

Comentariu

Se preconizeaza doua etape , posibilitatea de a intra in spatiul schengen se prevede in luna martie din anul 2013 pentru transportul terestru , pentru transportul maritim cit si aerian fiind preconizata luna octombrie 2012.
                SURSA: Andrei Marga despre DATA la care România ar putea intra în SCHENGEN - Gandul

Comentariu

Probabil inca nu suntem 100% din punct de vedere al securizarii frontierelor.
                  Mai ramane sa se mai adopte si moneda Euro in Romania si putem spune ca suntem cu adevarat intrati in UE.
                  Sincer sa fiu abia astept sa se adopte moneda euro si in Romania ca m-am saturat de cotatiile leu-euro, totul se face functie de euro si noi avem salarii si rate in leuti.

Comentariu

Sunt curios ce va fi atunci, ma indoiesc ca lucrurile vor merge inspre bine.
                    Radiatoare Turisme si Camioane, Sisteme Climatizare

Comentariu

nu o a intram pt ca sunt interese politice in primul rand trebuie sa atingem niste standarde chear daca unele sunt atinse sunt mascate de catre politicieni .( pentru a ajunge la nivelul de a intra in spatiu uniunea euuropeana aloca fonduri si care este interesul politicianului roman ? sa traga cat mai multi bani de la uniune ca nu ii trage pe numele lui ci pe al tarii si in cazul tarii noastre o sa mai suga mult din bugetul uniunii pana sa intre in spatiu PARERE PERSONALA
                      BMW E46 318i

Comentariu

Postat în original de radiatoareoradea Vezi post
                        sunt curios ce va fi atunci, ma indoiesc ca lucrurile vor merge inspre bine.
                        merg bine ca o sa aiba toti romanii liber la munca in tarile dezvoltate si cand vb de liber ma referla drepturi depline in tzarile din spatiu
                        cei cu facultate nu o sa mai lucreze in agricultura Ci in domeniul respectiv BINE ASTA DACA II DUCE CAPUL ....
                        BMW E46 318i

Comentariu

Cred ca la anul o sa intram.

Comentariu

normal dupa lege ar trebui sa intram din 1 ianuarie 2013 pt ca legea zice asa ca de la 5 ani de la aderare se intra automat in spatiu sau ceva de genul ( ma documentasem eu acum ceva timp dar am uitat termenii ....) si daca imi aduc bine aminte acum 4 ani si ceva a intrat in ue
                            BMW E46 318i

Comentariu

Procesare...
                            X