Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce telefoane mobile aveti si pe ce retea?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Nokia c3 si Nokia 8800 cosmote.
    My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

Katy nu vinzi 8800?
      Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Ba da, 140 ron. Vezi ca ti-am dat pm.
        My car www.facebook.com/cs11abc

Comentariu

O sărăcie de SE la Voda.

Nu găsesc nici un telefon pe care să-mi vină să dau banii.

@Vyctor - îți trebuie ceva de la 8800?

Comentariu

Da imi trebuie.
            Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie

Comentariu

Ce anume? Vrei tot telefonul să functioneze?

Comentariu

Da ma telefon... normal k sa functioneze tot k nu il iau sa il pun in vitrina sa il admir....

Comentariu

Imi prelungi azi abonamentul si imi dadura un Cosmote Sense.
                  E dragut, ce sa zic. Telefon nou..
                  I don`t drive fast, I just fly low!
                  DDK Photography
                  sigpic

Comentariu

Eu am acum un Nokia N70 si un Nokia 5230 ... ambele pe reteaua TIM
                    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Eu daca as avea bani mi-as lua un BlackBerry Bold Touch Key sau un BlackBerry Curve Key adica unul din cele de aici, are cam tot ce-mi doresc de la un mobil(sa fie foarte usor, sa tina bateria cat mai mult, sa pot sa primesc/trimite e-mail de pe telefon,sa fie Quad-band...UMTS,CDMA si GSM 800/900Mhz pentru Europa,eventual si GPS).
                      Si pana la urma cred ca am sa imi cumpar unul, urmatorul telefon asta v-a fi un BlackBerry.

Comentariu

Samsung galaxy GT-S5369, sunt foarte multumita de el si sunt in reteaua vodafone de 10 ani.

Comentariu

un alcatel de la vodafone dar tin cartela de lebara si sony xperia z in care tin cartela de vodafone
                          alcatel - este foarte ok bateria tine destul de mult
                          sony xperia z - baterie 1zi jumate , se zgarie foarte repede si este cam maricel in rest totul ok ( m am cam tapit trebuia sa iau galaxi s4 care este foarte rezistent atat la cazaturi cat si la zgarieturi foarte usor si destul de portabil ...)
                          BMW E46 318i

Comentariu

De vreo patru luni am un Nokia Asha 302 in Vodafone.
                            Telefonul e foarte bun, in stand-by tine vreo 2 saptamani, am de gand sa-l tin vreo 4 ani de acum inainte, l-am ales pe asta pentru ca deocamdata un smartphone cu ecran mai mare nu poate sa stea asa mult in stand-by, in cateva zile ii papa bateria.

Comentariu

Procesare...
                            X