Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ce telefoane mobile aveti si pe ce retea?

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Ce telefoane mobile aveti si pe ce retea?

Ce telefoane mobile a-ti avut sau aveti in prezent si cum sau comportat...ce va placut la ele si ce nu va placut?
    Si la ce provider...Vodafone,Orange,Cosmote,Zapp...etc? Tonuri de apel Ringtonuri

Primu telefon, un siemens, destul de micut, stilat , prin 2002, si a facut treaba foarte bine ca telefon
    nokia 3310-probabil cel mai bun telefon ever
    SE T100- elegant, micut si cu tot ce ti trebuia pe vremea aia
    SE K500- foarte bine gandit si practic telefonu
    Vreo trei Nokia Symbian din primele generatii-m au dezamagit complet, foarte instabile sistemele
    Motorola clamshell- micut, usor si a facut treaba
    SE W810- un super telefon cu super functii
    Nokia 6210 navigator- mergea gps-ul foarte bine si symbianul la fel da a inceput sa se simta lipsa de putere.
    LG Cookie- ecran mare touchscreen, da in rest praf.
    Nokia n82 - are tot ce mi trebuie, e n95 in alta carcasa...
    Probleme: la nokia, la toate versiunile black pica difuzoarele si daca il chinui mult, tre sa l resoftezi la un moment dat; la SE, se mai resetau din cand in cand daca umpleai cardu, in rest foarte bune..restu prea simple ca sa pice ceva la ele
    4 ani vodafone, alti 4, orange
    sigpic

Comentariu

Am un LG Cookie negru din 2010,3 ani in reteaua Vodafone,iar de un an Orange.

Comentariu

In general am avut numai Nokia , nu stiu de ce nu ma impac cu alte marci. In prezent un N81 pe care-l am de 1 an , putin cam grosolan asa , slabut in baterie , in rest nimic de obiectat . Aaaa , reteaua Vodafone .
        sigpic

Comentariu

Eu am din 2010 un Samsung Corby, e micut, foarte subtire si cel mai mult sunt multumit de baterie...daca se vorbeste putin il incarc odata la 2 saptamani.
          Iar ca retea...sunt de cand ma stiu pe Vodafone...am abonament la ei de vreo 8 ani(500min in retea,130 nationale,400sms in retea), totul cu 6 euro/luna(tva inclus).

Comentariu

Am avut cam toate marcile de telefon,dar cel mai mult am fost multumita de samsung si nokia 1800.Sunt cele mai bune datorita bateriei, si sunt pe cosmote,orange si vodafone.

Comentariu

Ultimul telefon este un sony ericsson C902 ...anteriorul a fost un c510...sunt foarte multumit de baterie,camera...iar reteaua,cosmote.. )de sarac )
              Lucrurile mici fac diferentele mari

Comentariu

Samsung Galaxy S i9000 - Orange de 10 ani.
                Chiptuning si Remapari DIMSPORT
                sigpic

Comentariu

E52 si N97 mini,sunt multumita de amandoua,unul fiind mai de fitze asa si unu clasa business...Vodafone amandoua

Comentariu

Vodafon, e71, nimic de obiectat, baterie ok, semnal foarte ok, design excelent.
                    sigpic

Comentariu

Datorita amabilitatii celor de la Orange si numarului mare de minute vorbite,am avut cam tot ce a aparut nou pe piata.Acum folosesc un E72,la care m-a impresionat,autonomia bateriei.Deziluzia a fost un HTC Diamond si un Nokia 6700.Orange de cand au aparut pe piata .

Comentariu

Dupa cateva caramizi in 2007 mi-am introdus cartela intr-un nokia n72 dar dupa 3luni de fericire l-am pierdut.Tot din 2007, pana acum o luna am avut nokia 8600 luna,un telefon clasa bussines care si-a facut treaba foarte bine.Acum o luna am trecut la nokia 5230 ,un telefon fashion dar la care nu stiu sa-i activez GPS[din cate am citit trebuie instalat GARMINUL dar eu nu reusesc ... poate cineva ma poate ajuta ?]
                        Multumesc ,ma gasiti doar pe vodafone ... 0731724528

Comentariu

Am avut un motorola V3, apoi un Lg prada si acum am un Nokia E63, si am fost multumita de toate)

Comentariu

sony ericsson V640 (vodafone) de... multi ani...

samsung S5230 (cosmote) de aproape un an...
                            sigpic

Comentariu

Samsung galaxy s i9000 orange de 7 ani
                              Nokia e51 cosmote de 3 ani
                              Subaru Impreza 2.0R Sport

Comentariu

Procesare...
                              X