Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ce telefoane mobile a-ti avut sau aveti in prezent si cum sau comportat...ce va placut la ele si ce nu va placut?
Si la ce provider...Vodafone,Orange,Cosmote,Zapp...etc? Tonuri de apelRingtonuri
Primu telefon, un siemens, destul de micut, stilat , prin 2002, si a facut treaba foarte bine ca telefon
nokia 3310-probabil cel mai bun telefon ever
SE T100- elegant, micut si cu tot ce ti trebuia pe vremea aia
SE K500- foarte bine gandit si practic telefonu
Vreo trei Nokia Symbian din primele generatii-m au dezamagit complet, foarte instabile sistemele
Motorola clamshell- micut, usor si a facut treaba
SE W810- un super telefon cu super functii
Nokia 6210 navigator- mergea gps-ul foarte bine si symbianul la fel da a inceput sa se simta lipsa de putere.
LG Cookie- ecran mare touchscreen, da in rest praf.
Nokia n82 - are tot ce mi trebuie, e n95 in alta carcasa...
Probleme: la nokia, la toate versiunile black pica difuzoarele si daca il chinui mult, tre sa l resoftezi la un moment dat; la SE, se mai resetau din cand in cand daca umpleai cardu, in rest foarte bune..restu prea simple ca sa pice ceva la ele
4 ani vodafone, alti 4, orange
In general am avut numai Nokia , nu stiu de ce nu ma impac cu alte marci. In prezent un N81 pe care-l am de 1 an , putin cam grosolan asa , slabut in baterie , in rest nimic de obiectat . Aaaa , reteaua Vodafone .
Eu am din 2010 un Samsung Corby, e micut, foarte subtire si cel mai mult sunt multumit de baterie...daca se vorbeste putin il incarc odata la 2 saptamani.
Iar ca retea...sunt de cand ma stiu pe Vodafone...am abonament la ei de vreo 8 ani(500min in retea,130 nationale,400sms in retea), totul cu 6 euro/luna(tva inclus).
Am avut cam toate marcile de telefon,dar cel mai mult am fost multumita de samsung si nokia 1800.Sunt cele mai bune datorita bateriei, si sunt pe cosmote,orange si vodafone.
Datorita amabilitatii celor de la Orange si numarului mare de minute vorbite,am avut cam tot ce a aparut nou pe piata.Acum folosesc un E72,la care m-a impresionat,autonomia bateriei.Deziluzia a fost un HTC Diamond si un Nokia 6700.Orange de cand au aparut pe piata .
Dupa cateva caramizi in 2007 mi-am introdus cartela intr-un nokia n72 dar dupa 3luni de fericire l-am pierdut.Tot din 2007, pana acum o luna am avut nokia 8600 luna,un telefon clasa bussines care si-a facut treaba foarte bine.Acum o luna am trecut la nokia 5230 ,un telefon fashion dar la care nu stiu sa-i activez GPS[din cate am citit trebuie instalat GARMINUL dar eu nu reusesc ... poate cineva ma poate ajuta ?]
Multumesc ,ma gasiti doar pe vodafone ... 0731724528
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu