Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E36 Coupe 2.0 24v

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BMW E36 Coupe 2.0 24v

Salutare tuturor.
    M-am gandit sa-mi prezint si eu masina pe acest site...asadar este un BMW E36 coupe motor 2.0 24v,an 1994.
    Masina am achizitionat-o din germania dupa care am platit exorbitanta suma de 1300e pt a o putea inscrie in RO.
    Ca dotari...nu prea multe dar sunt de folos zic eu:geamuri,oglinzi,trapa electrice,paket lumini interior(lumini in parasolare),casetofon original,volan M,scimbator M,cam atat la interior.

Pt exterior am ales kitul de M pentru ca dupa parerea mea este cel mai reusit:bara fata M,bara spate M,bandouri M,oglinzi M iar in momentul in care am facut pozele nu aveam momtate pragurile,sper ca vremea sa tina cu mine saptamana aceasta sa le pot montat.

Masina a mai primit articulatie sport reglabila Raceland(sunt fffff multumit de ea-o recomand) si un set de jante cu buza pe 17.astept pareri pro si contra ... va salut.

Sa o stapanesti sanatos, arata bine masina fiind din 1994.
    Ai dat o caruta de bani pe inmatriculare...1300 Euro... de curiozitate...cat ai dat pe masina?

Comentariu

O sa radeti,chiar si mie imi vine sa rad am dat 2600e.

Comentariu

Draguta masina, sa o stapanesti sanatos, cat mai multi km.

Comentariu

Foarte misto masina, am vazut-o in multe poze.
          S-o stapanesti sanatos!
          I don`t drive fast, I just fly low!
          DDK Photography
          sigpic

Comentariu

Va multumesc frumos!!!

Comentariu

Uite ca si bulgarii au masini frumoase,km multi fara incidente

Comentariu

Cristi mistoaca masina, m-ai convins . La ce dotari au nemti aia , dupa cum vad eu in ultima poza , maine merg sa-mi iau si eu una.
                Lasand gluma deoparte , masina-i super . Nu stiu cum te impaci cu drumurile din tara noastra ... la cat de trantita e. Inmatricularea ... e jehmaneala curata , dar asta e legea... puii mei.
                Jantele sunt misto , ii sta foarte bine cu ele . Pentru un aer mai misterios asa , ti-as recomanda sa-i pui folii pe geamuri .
                Felicitari pt masinuta , si sa ai grija de ea.
                sigpic

Comentariu

Multumesc pt aprecieri adina si sailor man!!!in ultima poza apare interiorul masinii cu piele fina(ii multumesc Andreei pt poze).
                  Masina a fost mai joasa de cum apare in poza dar sincer...am ramas suspendat pe lonjeroane pe linia de tramvai) am injurat cat am putut iar a 2a zi dimineatza am mai saltat putin suspensia(bineinteles am ramas suspendat si asa pe un speed-bumper sau mai multe dar nu imi aduc aminte) daca ar fii dupa mine as lasa masina sa atinga cu lonjeroanele dar nu se poate.
                  In ceea ce priveste folia pe geamuri asta aveam in cap pt vara aceasta,o sa pun si pe fata cu riscul de a o da jos atunci cand ma opreste nenea cu cascheta!!!!

Comentariu

Sti ca poti pune si pe fata , conditia e sa fie legala . Si nu vei avea probleme cu baieti in uniforma .
                    sigpic

Comentariu

draguta masina... si tipa NO COMENT!

Comentariu

Foarte frumoasa masinuta.
                        Ii sta foarte bine aprope de sosea si nu in ultimul rand imi place tuning-ul finut care il are.
                        Km fara incidente si sa mai postezi te rog poze sa ne mai scaldam si noi ochii .

Comentariu

Procesare...
                        X