Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW e36 316

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BMW e36 316

Salut!
    Masina o am de 7 luni,mi-am dorit de multa vreme un E36 asa ca dupa destule cautari m-am oprit la acest 316...
    Am cautat o masina care sa arate din punct de vedere estetic cat de cat bine,si sa fie de culoare neagra.Cand am achizitionat-o avea niste puncte de rugina,pe aripile fata semiaripi in spate si pe unul din praguri,insa acum o luna si ceva am reusit sa le rezolv. Initial nu m-am gandit la un motor mai mare dar acuma parca as vrea sa incerc cva nou.
    Masina in afara de 2 geamuri oglinzi si trapa toate electrice nu are alte dotari...e cam cheala dar nu e asta o problema anul fabricatiei este 1995.
    Masina are deocamdata suspesii sport reglabile,jante 17 simple nu ceva deosebit,faruri xenon,si o finala serpisori.Urmeaza un interior complet si niste jante probabil cu buza.
    Cam atat..o sa pun ceva poze.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine020.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	191,0 KB 
ID:	48734 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	24112010392.jpg 
Mărime:	282,3 KB 
ID:	48738 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	27092008045.jpg 
Mărime:	176,0 KB 
ID:	48736 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	26112008097.jpg 
Mărime:	209,9 KB 
ID:	48735 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	26112008091.jpg 
Mărime:	242,9 KB 
ID:	48737

Masina arata foarte bine dupa 16 ani de zile, sa o stapanesti sanatos.
    Cati KM are la bord si daca i-ai schimbat setul motor de cand ai luat-o?

Comentariu

Ms pt aprecieri! acum are 245.423 km pe bord, setul motor nu a fost schimbat.

Comentariu

Deci stai bine cu motorul...cam cat iti consuma in oras si extraurban...cat ai reusit sa scoti cel mai putin?

Comentariu

Extraurban 7 cam asa...afara nu i-am facut consumul...in orash am scos un 10..dar la mers frumosoricum nu-mi prea permit cu suspensiile sport sa merg foarte tare ca o rup pe drumurile din cluj care la ora asta sunt pline de cratere.

Comentariu

Arata chiar bine masina...la ce motor te-ai gandit? cat mai multi kilometrii fara incidente numai bine.
            10 seconds can change your life....

Comentariu

Ms.m-am gandit la 2.0 sau 2.5 o sa vdm

Comentariu

Da si eu ma gandeam la fel ca tine dar cred ca o sa ma opresc la 2.0 m-i se pare cel mai bun raport calitate/putere/consum tot...
                10 seconds can change your life....

Comentariu

Mda asa e 2.0 e ok...eu inca ma mai gandesc .deocamdata ma ocup de interior k vreau sal schimb cu ceva recaroapoi o sa vad si de motor.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Imagine024.jpg 
Mărime:	155,7 KB 
ID:	38551 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30112008111.jpg 
Mărime:	276,4 KB 
ID:	38552 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	30112008110.jpg 
Mărime:	227,6 KB 
ID:	38553

Comentariu

Foarte frumos e36-le.
                    Imi plac foarte mult jentile.
                    Si eu am avut un e36 ( din 1993 , 318i , distributie pe curea ) si sincer nu am avut probleme majore cu el ( Kit ambreiaj si telescoape spate) sunt modele care au intrat in istorie datorita fiabilitatii si puterii care o dezvolta la turatii destul de mare care da un sound specific marcii .
                    Motorizarea care doresti sa o inlocuiesti este foarte apreciata printre multi cumparatori din acei ani in care se fabrica e36.
                    Ce pot sa mai spun , doar ca iti doresc multa rabdare si finante indeajuns astfel incat sa iti iasa planul dorit.

Comentariu

ms mult pt aprecieri jantele sunt de vanzare acum...imi plac dar vreau sa le schimb cu unele cu buza.motorul spre sfarsitul verii sper sa reusesc sal schimb..am auzit si eu k motoarele de genu sunt apreciate de catre fanii e36!incet sper sal fac sa arate din c in c mai bine

Comentariu

neste poze

am revenit cu cva poze dupa o vreme...intre timp la masina sau schimbat furtunele de fraana placutele si bratele... nimic la partea estetica..urmeaza caseta de directie k da semne de oboseala si probabil alte jante
                        Fișiere atașate

Comentariu

Caseta de directie ai cumparat-o noua sau sh?
                          Imi poti spune pretul?
                          Foarte frumoasa masina , sa o stapanesti sanatos si km fara incidente.

Comentariu

Procesare...
                          X