Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E30 mm 05 gtx

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BMW E30 mm 05 gtx

Va salut pe toti pasionatii de bmw.la rugamintea unui amic am decis sa-mi prezint si eu baba pe acest forum.Poate sunt cativa dintre voi care deja o stiu, cam asa a aratat acuma vreo 3 ani dupa ce a mancat deja o caruta de bani

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4113_thumb.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	8,9 KB 
ID:	48655 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4169_thumb.jpg 
Mărime:	9,1 KB 
ID:	48659 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4114_thumb.jpg 
Mărime:	7,8 KB 
ID:	48656 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4150_thumb.jpg 
Mărime:	7,3 KB 
ID:	48660 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4117_thumb.jpg 
Mărime:	8,3 KB 
ID:	48657 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4152_thumb.jpg 
Mărime:	6,8 KB 
ID:	48654 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4116_thumb.jpg 
Mărime:	8,1 KB 
ID:	48661 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	DSCF4153_thumb.jpg 
Mărime:	8,5 KB 
ID:	48658

Masina pe vremea acea avea un motor de 1.8 m10.slabut pt un ursulet dar bun de forjat si acuma am sa pun 2 poze din primul weekend cand s-a vopsit masina si a fost dus pe aeroport la baia mare, masina inca era in lucru dar nu am mai putut astepta scoaterea babei pe strazi.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1060176_thumb.jpg 
Mărime:	7,0 KB 
ID:	48663 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	P1060173_thumb.jpg 
Mărime:	7,4 KB 
ID:	48662

S-o stapanesti sanatos!!
    Din pozele alea mici arata bine , daca poti si ai timp sa pui niste poze mai mari.
    I don`t drive fast, I just fly low!
    DDK Photography
    sigpic

Comentariu

O sa vina si poze mai mari.pe vremea aia toti banii ii manca ursu,nu era buget pt aparat foto pana atuncea un mic video cu batranul motor 1.8 m10 YouTube - bmw e30 318 i mm 05 gtx

Comentariu

Bine ai venit si pe aici.
        Frumos BMW-ul tau, sa-l stapanesti sanatos.
        Cati KM are in prezent?...si cam cat consuma in oras la mers linistit sau extraurban?

Comentariu

Da intradevar foarte frumoasa, o masina nervoasa - sunt curios daca are modificari si la interior... sa te poarte sanatoasa

Comentariu

Sunt curios sa vad cum arata in totalitate pt ca mie unul, din poze, nu-mi place spoiler-ul fata, nu are nicio treaba cu restul masinii. Asta vad in poze astea
            sigpic

Comentariu

Ma bucur ca va place batranica.despre consum ce sa zic.acuma are motor de 2.5 24v .in oras consuma cam 14 in afara 10.cat despre interiorul masinii....e schimbat total.are interior de bmw e36 piele neagra,scaune incalzite.pun si cateva poze mai recente cu masina.iar despre bara fata ce sa zic?fiecare cu gusturile lui.unora le place sa faca masina ca la xerox chit mtech 1 sau 2. si mie imi plac dar la noi e dusa treaba in exces.

Comentariu

Frumos.
                Din pozele celelalte, se vedea cu totul altceva.
                ...cand e distractie nu mai conteaza consumu'

Bafta in cotinuare.
                sigpic

Comentariu

Frumos e30-ul.
                  Pacat de drmurile care le avem ( bara fata crapata si fisurata dupa cum se vede in ultimele fotografii), ai muncit din greu la el.
                  Motorul este foarte potrivit pt ea .
                  Succes in continuare si multe satisfactii in cel mai scurt timp.

Comentariu

Si inca cateva poze cu batranica mea si cativa prieteni de a ei

Masina e pe dreapta acuma motorul va fi refacut total in max 2 saptamani revin cu poze.de indata ce o sa fie bucatalit motorul.iar dupa acea sa speram ca va manca jar ca doar de aia e bmw

Comentariu

Pai ?
                      Probleme?
                      E de rau ce spui .

Comentariu

.

Cateva poze cu lucrarile care se fac si garniturile si pompa de benzina noua care sau cumparat pana acuma.si baba continua sa primeasca alte lucrari si cadouri.revin cu poze.

Comentariu

Frumos si placut ce vad aici.
                          Ai dat motorul jos si vrei sa il intineresti definitiv.
                          Iti doresc succes si sa functioneze cit mai rotund si sa te unga pe suflet de la prima cheie.

Comentariu

Mersi de aprecieri.si eu abia astept s vad ce iese din toata lucrarea asta de intinerire al motorului.merge un pic mai greu lucrarea caci toate piesele vin numai pe comanda si inafara de asta la mine inca mai tine criza financiara asa ca e mai greu cu finantele dar incet dar sigur o sa fie gata motorul.revin cu noi poze de indata ce am timp .sper sa va placa ce vedeti.

Comentariu

Asteptam pozele cu eventuala operatie survenita la "inima ursuletului".
                              Ar fii frumos o filmare sa auzim rontaitul valvelor

Comentariu

Procesare...
                              X