Asta e masina mea
Un E39 520i din 1996 in stare destul de buna !
Masina o am de aproximativ 2 ani , am cumparat-o "cheala" aprope fara nimic optional in plus fata de standard . Avea dor oglinda interiora cu senzor antiorbire, perdeluta electrica la luneta si sac de schi !
Primul lucru schimbat au fost jantele oribile care le avea , am pus RIAL pe 18 8.5j cu 9.5j , a urmat folia si sticlele de la faruri plus alte stopuri si semnalele din aripa si mai cateva mici detalii .
In iarna asta a trecut prin cea mai mare transformare
, suspensie sport reglabila, discuri fata ATE power , Pachet M complet ( mai lipsesc bandourile ) , Interiorul schimbat din gri in negru cu scaune sport , volanul M cu comenzi , toba finala sport din inox , s-au schimbat iar farurile ( la iarna ce vine le schimb iar
), am pus folie si pe gemurile din fata ... si cea mai importanta schimbare au fost jantele( al 3 lea set ) de X5 9j ET 48 fata si 10j ET 45 spate , montate cu flanse de 30 mm fata si 25 mm spate !!! Poate mai sunt dar nu-mi aduc aminte acum
d
Deja am inceput cumparaturile pentru ce urmeaza ... oglinzi M cu rabatare electrica , faruri OEM facelift, trimuri interioare aluminiu si eleron de luneta !
Va urma si un motor mai mare plus vopsita toata techno violet !
Cam atat , sper sa va placa !
Un E39 520i din 1996 in stare destul de buna !Masina o am de aproximativ 2 ani , am cumparat-o "cheala" aprope fara nimic optional in plus fata de standard . Avea dor oglinda interiora cu senzor antiorbire, perdeluta electrica la luneta si sac de schi !
Primul lucru schimbat au fost jantele oribile care le avea , am pus RIAL pe 18 8.5j cu 9.5j , a urmat folia si sticlele de la faruri plus alte stopuri si semnalele din aripa si mai cateva mici detalii .
In iarna asta a trecut prin cea mai mare transformare
, suspensie sport reglabila, discuri fata ATE power , Pachet M complet ( mai lipsesc bandourile ) , Interiorul schimbat din gri in negru cu scaune sport , volanul M cu comenzi , toba finala sport din inox , s-au schimbat iar farurile ( la iarna ce vine le schimb iar
), am pus folie si pe gemurile din fata ... si cea mai importanta schimbare au fost jantele( al 3 lea set ) de X5 9j ET 48 fata si 10j ET 45 spate , montate cu flanse de 30 mm fata si 25 mm spate !!! Poate mai sunt dar nu-mi aduc aminte acum
d Deja am inceput cumparaturile pentru ce urmeaza ... oglinzi M cu rabatare electrica , faruri OEM facelift, trimuri interioare aluminiu si eleron de luneta !
Va urma si un motor mai mare plus vopsita toata techno violet !
Cam atat , sper sa va placa !

asta e mult mai fain si mai calitativ !
Comentariu